Yıldırım, NHL ticaret son teslim tarihinden sonra sessiz kalacak

BUFFALO, N.Y. — Lightning genel menajeri Julien Pricebois bu hafta kendisini serinin ender yeteneklerinin vekili olarak tanıttı. Seçim stokları bu sezon Stanley Kupası’nı kazanmayacak, bu nedenle acil kovalamacaya öncelik veriliyor.

Şimdi, NHL’nin en yoğun ticaret sezonlarından biri Lightning ile gelip geçtikten sonra, büyük ölçüde seyirci olmaya zorlandıktan sonra, BriseBois, bu yılki takımın Kupa finallerine dördüncü kez üst üste koşması için depoda yeterli benzin bulundurmayı ikiye katlıyor.

Takviye aldı. Forvet Tanner Jeannot ve Michael Eisemont, Lightning’in birincil hedefleriydi çünkü takımın maaş sınırı alanı yoktu ve varlıkları takas ediyordu, dedi Pricebois ve Jeannot Tampa Bay’de beş draft seçimi yapmasına rağmen Lightning ikisini de satın aldı.

Tarih herhangi bir gösterge ise, bu hamleler daha önce Blake Coleman ve Barclay Kudrow için, Nick Ball ve Brandon Hagel için olduğu kadar açıklayıcı olacaktır.

Ancak Lightning’in Doğu Konferansı’ndaki potansiyel play-off rakiplerinin bazılarının gösterişli hareketleriyle kıyaslandığında sönük kaldılar.

Pricebois Cuma günü, Lightning’in son teslim tarihi saat 15:00’ten önce son hamlelerini yapmadığı sakin bir son gün geçirdikten sonra, “Ekibimize odaklandık,” dedi. “Ekibimizin en iyi tekrarını oluşturmaya çalışıyoruz ve meslektaşlarımın da kendi kulüpleriyle aynı şeyi yapmaya çalıştıklarını varsayıyorum.

“Kapak kapasitemizin ne olduğunu biliyorduk; taslak sermayemizin ne olduğunu biliyorduk. Kadromuzun ne olduğunu biliyorduk ve takımın play-off zamanını ortadan kaldırmak için zorlu bir takım olmasına yardımcı olabileceğimizi düşündük.

Solak Tanner Jeannot’u almak, Lightning’in son takas tarihinden önce yaptığı iki hamleden biriydi. [ DIRK SHADD | Times ]

Brisboys, Jeanette ve Isemont’un yıldırımdan kurtulmayı zorlaştırmaya yardım etmesi gerektiğini söyledi. Gennett, Ross Colton ve Paul’ün bir zamanlar Yanni Court kadrosunun yaptığı gibi rakiplerle eşleşen üçüncü bir sıra oluşturabileceğine inanıyor. Eyssimont’un ekmeği ve yağı önceden kontrol ediyor ve altı adım aşağı ekleyebilir. İki aydan kısa bir süre içinde üçüncü durağı olmasına rağmen şimşek çakıyor.

READ  Çalışma gereksinimleri: Cumhuriyetçiler, milyonları Medicaid ve gıda kuponlarında tutmak için borç tavanı faturasını kullanıyor

BriseBois, Lightning’in savunmasında kendini iyi hissettiğini söyledi, ancak Tampa Bay son beş maçın dördünde dört veya daha fazla gol atarak geç savunmada mücadele etti. Lightning, Jeannot ticaretinde sağdan vuruş yapan savunma oyuncusu Cal Foote’u hareket ettirdi, ancak BriseBois, sağdan vuruş yapan AHL Syracuse savunucuları Darren Radish ve Phillip Myers’ın uygun tamamlayıcılar olduğunu söyledi.

San Jose, Vladislav Namestnikov’u ve maaşının yarısını aldığında Yıldırım, Eyssimont ticaretinde üst sınır alanı yarattı, bu nedenle derinliğe ihtiyaç duyarlarsa çağrılar için yer var.

Brisboys, savunma görevlileri hakkında “Yani bu beni endişelendiren bir alan değil,” dedi. “D kolordumuzu herkese karşı koyacağım. Ligin en iyi D kolordu bazılarıyla oradayız.

Buz üzerinde ve dışında tüm aksiyonu takip edin

Buz üzerinde ve dışında tüm aksiyonu takip edin

Ücretsiz Lightning Strike bültenimize abone olun

Sezon boyunca her hafta size Bolts haberleri, analizleri ve yorumları göndereceğiz.

Hepiniz kaydoldunuz!

Ücretsiz, haftalık bültenlerimizden daha fazlasını gelen kutunuzda ister misiniz? Hadi başlayalım.

Tüm seçeneklerinizi keşfedin

Anaheim, son teslim tarihinden önce Minnesota’ya gönderilen sağ atıcı John Klingberg ile bağlantılı olsa da, Brycebois, Jeanette ve Eisemont’u satın aldıktan sonra sakin bir son tarih beklediğini söyledi.

BriseBois, “Belirli bir hedefimiz yok (Cuma),” dedi. “(Eyssimont) işlemler kapandıktan sonra (Cuma) herhangi bir şeyden yararlanmak istediğimizi düşünmüyoruz.”

Yıldırım, konferans rakibi tarafından yapılanlarla karşılaştırılabilir gişe rekorları kıran bir hamle yapmak için zorlanacaktı. Savunmalarını yeniden inşa ederken forvetler Ryan O’Reilly ve Sam Lafferty’yi alan Maple Leafs ile ilk tur playoff rövanş maçı için sıradalar. İkinci turda Lightning’i oynayabilecek olan Bruins, forvetlerine Tyler Bertuzzi ve Dmitry Orlov’u ekledi. Metropolitan Division ekipleri Rangers ve Devils, sırasıyla Patrick Kane ve Timo Meyer’i satın aldı.

READ  Purdue'nin Tennessee'ye karşı ilk Elit Sekiz galibiyeti 44 yıl sürdü
Ryan O'Reilly (90), Lightning'in ilk tur rakibi olabilecek Maple Leafs için son takas tarihinden önce önemli bir seçimdi.
Ryan O’Reilly (90), Lightning’in ilk tur rakibi olabilecek Maple Leafs için son takas tarihinden önce önemli bir seçimdi. [ JASON FRANSON | AP ]

Ancak Bryceboys, Lightning’in korkaklığından çıkıp sezon sonrasına iyi bir formda girebileceğini umarak takımına olan güvenini dile getirdi. Lightning, son beş maçında 1-2-2 ve mücadeleleri, sonunda cansız oyunla karakterize ediliyor.

BriseBois, “Bir sezonda olur,” dedi. “Bu biraz insan doğasında var ve her ne kadar kabul etmekten hoşlanmasak da, bir play-off noktası elde etme konusunda biraz çekincemiz var. Bu noktada, genellikle halihazırda mücadele eden takımlara karşı oynuyoruz.” playoff hayatı Rakiplerimizin aciliyetine ayak uyduramıyoruz.

“Oyuncularımıza ve teknik ekibimize, bunun çok da uzak olmayan bir gelecekte çözüleceğine dair tüm inancım var.”

Eduardo A. İletişim Encina [email protected]. @EddieintheYard’ı takip edin.

• • •

Lightning Strikes’a kaydolun, Boltz yazar Eduardo A. Encina’nın haftalık haber bülteni sizi buza yaklaştırıyor.

Bucks, Rays, Lightning, Florida kolej sporları ve daha fazlası hakkındaki en son haberleri asla kaçırmayın. Tampa Bay Times spor takımımızı takip edin twitter Ve Facebook.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir