Ariana Maddix, Tom Sandoval’ın Rachel Lewis ile Onu Aldattığını Nasıl Keşfetti?

televizyon

3 Mart 2023 | 22:16

Ariana Maddix, Tom Sandoval’ın kendisini aldattığını telefonuyla konuştuğunda öğrendi.tomsandoval1/instagram

Ariana Maddis, Tom Sandoval’ın telefonuna Rachel Lewis tarafından gönderilen müstehcen bir videoyu keşfettikten sonra onu aldattığını öğrendi, Page Six bunu doğrulayabilir.

Madix, “aylarca süren” ilişkilerini, sevgilisinin grubu Tom Sandoval & The Most Extras’ın Çarşamba gecesi performansını izledikten dakikalar sonra telefonunda bir selfie videosu belirdiğinde öğrendi. İnsanlar Cuma dedi.

Çıkış başına, “Vanderpump Kuralları” yıldızı daha sonra metin dizisinde gezinerek uygunsuz mesaj geçmişini okudu. Hemen o ve Sandoval olay yerinden ayrıldı.

Bir kaynak daha önce Bize, Maddicks’in ilişki nedeniyle “kalbi kırıldığını” ve onunla “herhangi bir sorunu” olmadığını söyledi.

Kaynak, “Ariana aldatma yüzünden gafil avlandı,” dedi ve “son zamanlarda herkesin içinde şefkatli” olduklarını ekledi.

Raquel Leviss ona, Mattix’in Çarşamba günü gördüğü müstehcen selfie tarzı bir video göndermişti.
Instagram/@raquelleviss

Aslında Sandoval, Medic’lerle olan ilişkisi hakkındaki metinleri keşfetmeden birkaç dakika önce, Page Six, “Kesinlikle iniş çıkışlarımız oldu, ama bence birbirimize saygı duymakta gerçekten iyiyiz.”

Sandoval, kendisinin ve Mattix’in “makul bir şekilde … makul bir şekilde birbirlerini desteklediklerini” belirterek, “Bence işe yaradı, anlıyor musunuz?”

Bu arada Maddicks, rol arkadaşı James Kennedy ile olan nişanını iptal ettiğinde, eski bir “onun için” olan Levis tarafından “ihanete uğradığını” hisseder.

37 yaşındaki Sandoval, bavullarını bir arkadaşının arabasına doldurup uzaklaşırken fotoğraflandığı için Los Angeles’taki evinden kovdu.

Mattix, “aylık” ilişkilerini keşfettikten sonra işleri hemen bitirdi.
Instagram/Tom Sandoval
Ayrıca onu evlerinden kovdu.
Nicole Weingart/Bravo

Cuma günü, dizinin en güçlü çiftlerinden birinin 28 yaşındaki Levis’ten ayrıldığı haberi geldiğinde Bravo hayranları şok oldu.

İçeriden biri bize, 39 yaşındaki Levis ve Sandoval’ın Ağustos 2022’de, eski güzellik kraliçesi en yakın arkadaşı Tom Schwartz ile öpüşmeden önce “aylardır uygunsuz bir şekilde etkileşime girdiğini” söyledi.

İlişkileri “geçen yaz” Levi’nin “Ariana şehir dışındayken Tom ve Ariana’nın evinde uyuduğu” iddiasıyla başladı.

READ  Çalışma gereksinimleri: Cumhuriyetçiler, milyonları Medicaid ve gıda kuponlarında tutmak için borç tavanı faturasını kullanıyor
Sandoval ve Levi’nin ilişkisi yazın başladı.
Instagram/Raquel Leviss

Daha fazla Page Six reality TV güncellemesi için…


İlişkilerinin sona ermesinin ardından, diğer “VPR” ortak yıldızları, Madix’e desteklerini ifade etmek için sosyal medyaya gitti.

Lala Kent ve Levi’nin eski nişanlısı James Kennedy, hayranlarını bu gece Sandoval’ın şovunu boykot etmeye çağırırken, Sandoval’ın eski sevgilisi Kristen Dowd kendisini “Ariana Takımı” ilan etti.

Dowd, “Karma gerçekten geliyor, bu yüzden Rahul’ın eve gitmesi gerekiyor,” diye ekledi.

Dizinin kötü adamı olarak bilinen Jax Taylor bile baş düşmanı Sandoval’ı şöyle eleştirdi: “Programda insanların inanmadığı pek çok şey söyledim… Söylediğim her şey her zaman doğru çıkıyor.. #pomprules . “

Ne Santovalo ne de Levis ilişkileri hakkında konuşmadılar. Maxit tüm sosyal medyasını sildi.


https://pagesix.com/2023/03/03/how-ariana-madix-discovered-tom-sandoval-was-cheating-on-her-with-raquel-leviss/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site_buttons %20 düğmeleri

Paylaşmak için URL’yi kopyalayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir