Snag 2 Anker USB-C Hızlı Şarj Cihazları ve Kabloları Amazon Prime'da 13 $ karşılığında

Güncelleme: Siyah model için ekstra Amazon Prime tasarrufları artık kaldırılmış gibi görünüyor. Prime ile 13$'a iki beyaz şarj cihazı kazanın.

Telefon şirketlerinin ürünleriyle birlikte USB-C şarj cihazlarını göndermeme kararı şüphesiz gezegenimiz için iyi ancak bu, kendinizinkini satın almanız gerektiği anlamına geliyor. Şarj seçenekleri koleksiyonunuza iki adet 20 watt'lık USB-C şarj cihazı eklemek düşündüğünüzden daha ucuzdur. Amazon şu anda kapsamlı bir paket sunuyor İki Anker 20 Watt'lık USB-C şarj cihazı 13 dolarave iki adet USB-C kablosu atacaksınız. Bu harika bir haber ancak siparişinizi vermeden önce bilmeniz gereken bir şey var: Bu özel fiyattan yararlanmak için Amazon Prime üyesi olmanız gerekecek, ancak 19 dolarlık normal fiyat hala iyi bir anlaşma.

Bu fiyata bir şarj cihazı ve kablo almak güzel bir gün olur, bu nedenle iki tane almak etkileyici. Her şarj cihazında 20 watt'lık bir USB-C bağlantı noktası bulunur; bu, en yeni iPhone'ları bile hızlı şarj etmeye yeterlidir. İhtiyaç duyanlar için geleneksel bir USB-A bağlantı noktası dahildir. İki USB-C kablosunun her ikisi de 1,5 metre uzunluğundadır.

CNET'ten bir meslektaşım bunları can sıkıcı derecede yüksek bir fiyata satın aldı ve şarj cihazlarının iyi tasarlanmış olduğunu ve dahil edilen kabloların özellikle sağlam olmasa da iyi olacağını söyledi. Bu fırsatın kupon veya indirim kodu gerektirmediğini ancak yalnızca Amazon Prime abonelerinin kullanabileceğini unutmayın.

Artık evde işlerinizi hallettiğinize göre, yoldayken şarj çözümünüzü yeniden düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. En iyi jeneratör fırsatlarından oluşan koleksiyonumuz, gittiğiniz her yerde elektriksiz kalmanızı sağlayacaktır.

CNET'ten daha fazla alışveriş fırsatı

READ  Qualcomm, Karşılaştırma Dolandırıcılığı İddialarına Yanıt Verdi - Sahtekarlık Olduğu İddia Edilen Snapdragon X Elite/Plus Karşılaştırmaları (Güncellendi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir