Qualcomm, Karşılaştırma Dolandırıcılığı İddialarına Yanıt Verdi – Sahtekarlık Olduğu İddia Edilen Snapdragon X Elite/Plus Karşılaştırmaları (Güncellendi)

Qualcomm, yeni Snapdragon X Elite ve Plus dizüstü bilgisayar işlemcilerinin teknik özelliklerinde hile yapmakla suçlanıyor. Bugün erken saatlerde duyurulan Snapdragon X Plus, Qualcomm'un Windows dizüstü bilgisayarlar için yakında çıkacak işlemci serisinde daha önce duyurulan X Elite'e katılıyor. Çipler, Qualcomm'un Apple, Intel ve AMD'ye karşı ilk rekabetçi dizüstü bilgisayar işlemcisi olarak öne çıkıyor. Yine de, SemiAccurate.com Qualcomm, seçilmiş kıyaslama sonuçlarının gelecek vaat etmekten çok uzak olduğunu söylüyor.

Yarı hassasİki “büyük” OEM ve “Qualcomm'un derinliklerindeki bir kaynak”, temel dolandırıcılık iddiaları nedeniyle Qualcomm kıyaslamalarının sınıfının önde gelen OEM geliştiricileri tarafından bile yeniden üretilmesinin imkansız olduğu konusunda ısrar ediyor.

Bir Qualcomm temsilcisi gönderildi Tom'un Donanımı Konuyla ilgili resmi yorum şu şekilde: “Performans iddialarımızın arkasındayız ve müşterilerimizin yakında Snapdragon X Elite ve X Plus cihazlarına kavuşacakları için heyecanlıyız.”

Geçtiğimiz Ekim ayında Qualcomm'un Snapdragon Zirvesi'nde halk, yaklaşmakta olan X Elite işlemcilerin ilk özelliklerini gördü. SemiAccurate kaynaklarının temiz olduğunu söylediği rakamlar beklenenden daha yavaştı, ancak Qualcomm kaynağı yazılımın nihai olmadığını söyledi. Bu kıyaslamalar tam bir kara kutuydu; konferanstaki hiç kimse test için kullanılan sistemleri göremiyordu ve rakipler Apple ve Intel'e karşı performansı gösteren belirsiz grafikler doğrulanmamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir