Nadiren NCAA Turnuvasında yer alan Fairleigh Dickinson, Purdue’yi şok edici bir şekilde üzdü

Purdue, genellikle FDU’nun oyunlara bir hokey takımı gibi girip çıkan küçük korumaların rotasyonuna izin verdi, sepete kolayca bakmak için ekranların etrafında kayıyordu. Ancak oyunun çoğunu yöneten FDU tutarsızdı ve yüzde 40’ın altında şut attı.

Ancak savunması, Purdue’nin özenle tasarlanmış hücumuna karşı rutin tam saha presleri ve Eadie’nin ikili takımları da dahil olmak üzere 250’den fazla oyun oynadı.

Yılın milli oyuncusu Edey, maçtan sonra hüsranla, “Çoğu zaman bir arkadan savunma yapan ve temelde kucağımda oturan bir adam var,” dedi. 21 sayı ve 15 ribaund ile bitirdi, normalde Cuma gecesi anlamsız gelen bir istatistik çizgisiydi.

Purdue’nin 2005’ten beri koçu olan Matt Painter dedi. Bizden daha iyi oynadılar” dedi. “Bizden daha iyi koçluk yaptılar”

Ressam, “Harikalar,” dedi.

Purdue’nin NCAA Turnuvasında üst üste üçüncü kez çift haneli farkla kaybetmesi, Cuma günkü kaybın tamamlanmamış olabileceğinin bir işareti. Ancak FDU’ya yenilmesi, NBA’in diğer kolej basketbolu güçlerine çekilen üst sıralardaki oyuncuların abartısı olmadan yerel, habersiz acemilere öncelik veren bir organizasyon için en kötü yenilgi anlamına geliyor. Yıllardır oyuncu geliştirmeye odaklanan Purdue, diğer üst düzey programların kadrolarını derinleştirmek için takas ettiği transfer portalını büyük ölçüde reddetti.

Bu fikir, altı kez 16. tura ulaşan ancak asla son dörde kalamayan Painter için inatçı bir gurur kaynağıydı. Cuma günü, takımının bu sezon “işleri doğru şekilde yaptığını” söyledi.

Bu sezon toplam yedi hafta boyunca ülkenin en iyi takımı seçildikten sonra, program üst üste ikinci yıl zirveye ulaştı, Purdue’nin oyuncuları ulusal bir şampiyonluk kazanabileceklerine inandılar. Bir başlangıç ​​forveti olan Mason Gillis Perşembe günü takımının FDU için hazır olduğu kadar kendinden emin bir şekilde “Parçalarımız var” dedi.

READ  Japonya, eski Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yi öldürmekle suçlanan bir kişiyi suçladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir