The Wire ve John Wick filmlerinin yıldızı Lance Reddick 60 yaşında hayatını kaybetti.

Baltimore suç draması “The Wire”da polis şefi rolüyle ünlenen Lance Reddick, daha sonra “John Wick” film serisinde ve Amazon dizisi “Bosch”ta rol aldı. 60 yaşında.

Ölümü yayıncısı Mia Hansen tarafından doğrulandı. Hiçbir sebep verilmedi.

1996 yılında Sn. Reddick bir sahne oyuncusu olarak bazı başarılar elde etti.

O zaman bile sık sık kolluk kuvvetleri oynadı ve 2002’de atılım yaptığında bunu yapacaktı: Genişleyen HBO dizisi “The Wire” da soruşturma bölümünün ilkeli başkanı Teğmen Cedric Daniels’ı canlandırdı. Polislik, suç, eğitim ve Baltimore’daki yaşamın diğer yönlerini gerçekçi ve çoğu zaman karamsar tasviriyle övüldü.

Dizi beş sezon sürdü ve genel olarak polis dramalarına ve televizyona yeni bir karmaşıklık düzeyi getirdiği düşünülüyor.

“The Wire”dan beri, “The IMDB Show” ile yaptığı bir video röportajında, “çok konuşan pek çok ürkütücü otorite figürünü oynadım” dedi.

2008’de çıkış yapan Fox bilim kurgu draması “Fringe”de İç Güvenlik ajanı Philip Broyles’ı canlandırdı. 2014’ten 2021’e kadar süren suç draması “Bosh” da bir polis memurunu canlandırdı. Beyaz Saray’a yapılan saldırıyı konu alan “Beyaz Saray Düştü” (2013) filminde Genelkurmay Başkan Yardımcılığı yaptı.

2010’da Avustralya’dan Queensland Times’a “Yapmaya çalıştığım şey ciddi değil” dedi.

Keanu Reeves’in oynadığı bir aksiyon serisi olan “John Wick” filmlerinde kolluk kuvvetleri rollerinden uzaklaştı. İlki 2014’te vizyona giren dört filmin hepsinde rol alan otel müdürü Saron’u canlandırdı. Son filmi bu ay vizyona giriyor.

Bu rollerde ve diğer tüm rollerde Mr. Reddick, bir ev isminden alıntı yapmasa bile benzersiz, anında tanınan bir varlıktı. Horizon Zero Dawn, Destiny 2 ve diğer video oyunlarının oyuncularının bildiği gibi, sesi de benzersizdir.

2019 yılında Sn. Reddick, “Menzil her zaman için uğraştığım şeydi. Oynadığım karakterler, çeşitliliklerine rağmen çok yoğun. Ama hepsi çok farklı insanlar.

READ  "Gen V" ve "Chilling Adventures of Sabrina" Aktörü Sans Pertomo, 27 Yaşında Motosiklet Kazasında Öldü

Bay. Reddick Baltimore’da doğdu. Annesi enstrümantal müzik öğretti ve babası bir eğitimci ve daha sonra bir kamu savunucusu oldu.

Bay. Reddick, Rochester, NY’deki Eastman School of Music’e gitti ve burada klasik beste eğitimi aldı. Başarılı bir piyanistti ve 2010’da kendi eserlerinden oluşan “Thoughts and Memories” adlı bir albüm çıkardı.

1990’ların başında Sn. Reddick Boston’da kaldı ve oyunculuğu keşfetti ve kısa süre sonra Yale School of Drama’da Liev Schreiber ve diğer geleceğin yıldızlarıyla Yale Repertory Theatre’da görünerek bir yüksek lisans derecesi aldı.

Eşi Stephanie Reddick tarafından hayatta kaldı; kızı Yvonne Nicole Reddick; ve bir oğul, Christopher Reddick.

Bana bildirin ve McKenna Oxenden raporlamaya katkıda bulundu.

Tam bir ölüm ilanı yakında görünecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir