Obama Şefi Martha’s Vineyard’da Kürek Sörf Yaparken Öldü

Massachusetts Eyalet Polisi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Obama ailesinin kişisel şefinin, eski birinci ailenin Martha’s Vineyard’daki evinin yakınında kürek çekerken suda boğuşurken bulunmasının ardından hafta sonu öldüğünü söyledi.

Dumfries, Va.’dan 45 yaşındaki Dafari Campbell’ın cesedi, Massachusetts Çevre Polisi tarafından Edgartown Great Pond’da kıyıdan yaklaşık 30 fit uzaklıkta, Pazartesi sabah 10’dan hemen önce yaklaşık 8 fit suda bulundu. Pazar gecesi başlayan ve çok sayıda kolluk kuvvetlerinin dahil olduğu bir saatlik arama sırasında bir tekneden sonar gönderdi.

Eyalet polisi, eski Başkan Barack Obama ve Michelle Obama’nın kaza sırasında evde olmadığını söyledi. Beyaz Saray’dayken yardımcı şef olarak çalışan ve daha sonra onlarla kalan Sayın Obama. Campbell’ın ölümü eyalet polisi ve Edgartown Polis Departmanı tarafından soruşturuluyor.

Pazar günü saat 20.00’den hemen önce, Edgartown’dan acil servisler Bay’ın bulunduğu Turkeyland Koyu yakınlarındaki Edgartown Büyük Göleti’ne müdahale etti. Eyalet polisi yaptığı açıklamada, Obama’nın yazlık evinde “suya giren bir erkek kürekçi, yüzeyde kalmak için kısa bir süre mücadele etti, sonra boğuldu ve bir daha yüzeye çıkmadı” dedi.

Polis, onu suyun altına girerken gördüğü sırada başka bir kürekçinin onunla birlikte havuzda olduğunu söyledi. Aramaya eyalet polisi, ABD Sahil Güvenlik ve dalgıçlar da dahil olmak üzere birkaç yerel itfaiye teşkilatı yardım etti.

Eyalet polisi, Pazar gecesi birkaç saat arama yaptıktan sonra, “dalış ekiplerinin, hava ekiplerinin ve diğer müdahale ekiplerinin yeniden organize olmalarına ve sonraki adımları değerlendirmelerine izin vermek için operasyon askıya alındı” dedi.

Edgartown İtfaiyesi Şefi Alex Schaefer The Vineyard Gazette’e söyledi Bay. Campbell’ın kaybolduğu bildirildikten sonra, ada polis memurları ve itfaiyeciler kapı kapı aramalar yaptı ve itfaiyeciler gölün kıyı şeridini yaya olarak aradılar.

READ  Eski Trump Örgütü CEO'su Alan Weiselberg, yalancı şahitlik suçlamalarını kabul etti.

Açıklamada Sn. ve Bayan

“Onunla ilk tanıştığımızda, Beyaz Saray’da başarılı bir yardımcı şefti – yemek konusunda yaratıcı ve tutkulu ve insanları bir araya getirme yeteneğine sahip” dediler. “İlerleyen yıllarda onu sıcakkanlı, eğlenceli, olağanüstü sevgi dolu, hayatımızı biraz olsun aydınlatan biri olarak tanıdık.”

Obama ailesi Beyaz Saray’dan ayrılmaya hazırlanırken, Bay Campbell’dan onlarla kalmasını istediklerini söylediler.

“O zamandan beri hayatımızın bir parçası oldu” dediler. “Gittiği için kalbimiz kırıldı.”

Yaptıkları açıklamaya göre Sn. Campbell’ın hayatta kalanları arasında karısı Sherise ve ikiz erkek çocukları Xavier ve Savin yer alıyor.

Martha’s Vineyard’ın uzun süredir yaz ziyaretçisi olan Obama ailesi, 30 dönümlük tenha bir mülk satın aldı 2019’da South Shore’da 11,75 milyon dolar. Yedi yatak odalı, 6.900 metrekarelik evleri, bir bariyer plajı ve okyanus manzaralı Edgartown’ın Büyük Havuzuna cephelidir. Sakin, tuzlu su kıyı lagünü, özellikle muhteşem bir gün batımını yakalamayı uman kanocular ve paddleboardcular olmak üzere eğlence amaçlı kayıkçılar arasında popüler olan birkaç koya sahiptir.

Ulusal Hava Durumu Servisi, Pazar gecesi 70’lerde yüksek bir sıcaklıkla birlikte adil ve açık koşullar bildirdi.

Bay. Obama, Illinois senatörü olarak görev yaptığı günlerden beri bağı ziyaret ediyor ve yeniden seçim kampanyası sırasında 2012’yi atlayarak sekiz yıllık görev süresinin yedisinde her Ağustos ayının bir bölümünü adada geçirdi.

Bu, eski bir ABD Başkanı’nın şefinin aniden öldüğü ilk olay değil. Başkanlar Bill Clinton ve George W. Bush yönetimi sırasında eski bir yönetici şef olan Walter Scheib, 2015 yılında kazara boğularak öldü. yürüyüşe çıkmak Taos, NM’de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir