Japon polisi, Japonya’nın Hokkaido eğlence bölgesinde bir otelde bir erkeğin kafasını kestikten sonra bir kadın ve ailesini tutukladı.

TOKYO (AA) – Japon polisi, üç hafta önce bir otel odasında başsız bir adamın bulunduğu Japonya’nın kuzeyindeki Sapporo kentindeki popüler bir gece hayatı bölgesinde baş kesme olayıyla ilgili olarak bir kadın ve anne babasını tutukladığını açıkladı.

Japonya’nın kuzeyindeki ana ada Hokkaido’da polis Salı günü 29 yaşındaki Runa Tamura ile 59 yaşındaki psikiyatr babası Osamu Tamura’yı tutukladıklarını söyledi.

Kurbanın patronu 62 yaşındaki Hitoshi Ura o zamandan beri kayıp.

Polis Salı günü zanlıların evine baskın düzenledi ve baş zanlının 60 yaşındaki yarı zamanlı çalışan annesi Hiroko Tamura’yı ailesiyle birlikte kafayı nakletmek ve evde tutmak için komplo kurmak şüphesiyle tutukladı.

Polis, kız ve babanın tam olarak nasıl işbirliği yaptığını söylemedi. Polis hala bir nedeni araştırıyor ve kadın ile kurbanın birbirini tanıyıp tanımadığını söylemeyi reddetti.

Polis ayrıca Runa’nın bir psikopat olabileceğinden bahsetti. Komşularının basında çıkan haberlere göre, okula gitmekte güçlük çekiyordu ve çocukluğundan beri tecrit edilmişti.

Kyodo News ve diğer medya, kurbanın ve Runa Tamura olduğuna inanılan başka bir kişinin, kısa ömürlü “aşk otelleri” ile tanınan Susukino bölgesindeki bir otele yerleştiğini söyledi. Yaklaşık üç saat sonra, yalnızca birinin büyük bir bavulla ayrıldığı görüldü.

Kyodo, adı açıklanmayan soruşturma kaynaklarına dayandırarak, kurbana eşlik eden adamın otele girdiğinde açık renkli bir kadın elbisesi ve geniş kenarlı bir şapka giydiğini, ancak ayrılırken siyah giyindiğini söyledi.

2 Temmuz’da Yura’nın cesedi, öğleden sonra odadan kimse çıkmadığı için odayı kontrol etmeye giden bir otel çalışanı tarafından bulundu. Haberlere göre işçi, kurbanı küvete yığılmış halde buldu. Eşyalarının hiçbiri odada kalmamıştı ve yatak kullanılmamıştı.

READ  Scalia Hukuk Okulu Nasıl Yüksek Mahkemenin Tanınmış Bir Arkadaşı Oldu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir