Justin Bieber, Justice World Tour’un Kalan Tarihlerini İptal Etti

(CNN) Justin Bieber Ertelenen uluslararası turnesi için yeni tarihleri ​​merakla bekleyen hayranlara, gösterilerin devam etmeyeceği bilgisi verildi.

Hayran siteleri, Kanadalı şarkıcının kalıntılarının bulunduğunu bildirdi. Adalet Dünya Turu O zamandan beri tarihler iptal edildi ve Bieber’ın web sitesinde şu anda herhangi bir tarih listelenmiyor.

Bilet şirketi Ticketmaster’ın web sitesinde Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, Fransa, Polonya, Avustralya, ABD, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti’ndeki tüm konserler iptal edilmiş olarak gösteriliyor. Etkinlik organizatörü Live Nation Tero’ya göre aynı şey Bieber’ın Bangkok, Tayland’daki şovu için de geçerli.

Ne sanatçı ne de temsilcileri iptal hakkında yorum yapmadı veya bir sebep belirtmedi.

Başlangıçta Şubat ayında performans sergilemesi planlanan Londra’daki hayranlar, Salı günü etkinlik şirketi AXS’den bir e-posta aldı: “Üzülerek, Justin Bieber’ın O2 Arena’da planlanan performanslarının iptal edildiğini bildiririz.”

“Hayal kırıklığına uğrayacağınızı anlıyoruz ve bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Bieber, turnesinin başlamasından bir ay sonra, Haziran ayında performans sergilemekten emekli olduğunu ilk kez açıkladı. Ramsay-Hunt sendromuBu, yüzünü kısmen felç etti.

Pop yıldızı o zaman Yine turneye çıktı Temmuz sonunda.

Ancak şarkıcı yaptığı açıklamada, Avrupa’ya seyahat ettikten ve altı canlı gösteri yaptıktan sonra “bu ona çok zarar verdi” dedi. twitter Eylülde.

Artık sağlığını bir “öncelik” haline getirmesi gerektiğini söyledi ve ekledi: “İyi olacağım ama dinlenmek ve iyileşmek için zamana ihtiyacım var.”

CNN, yorum için Bieber’ın temsilcilerine ulaştı.

READ  Caitlin Clark, Steph Curry'nin üç sayı rekorunu kırarak tarih yazdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir