George Santos şimdi kampanya kredisinin kişisel fonlardan olmadığını söylüyor

Temsilci George Santos, RNY, Salı günü 2022 kampanyası dosyalarında önemli bir düzeltme yaptı ve kampanyaya verdiği 500.000 $’lık kredinin kişisel fonlarından gelmediğini belirtti.

Eylül ayındaki ilk dosyalamada, fazla borcun “adayın kişisel fonlarından” geldiğini belirten bir kutu vardı. Yeni dosyalama ilk olarak tarafından bildirildi Günlük CanavarBu kutu işaretli değil.

bu değiştirilmiş dosyalamaAncak, fonların kaynağı hakkında herhangi bir yeni bilgi sağlamadı – kredi adaydan geldi, ancak kişisel parası değil.

İhtimallere ek olarak, onun diğer Birçok kayıt Salı günü, ondan gelen bir 500.000 $ daha listeliyor. Kişisel Finans.

Washington merkezli Citizens’ Responsibility and Ethics Watchdog’un araştırma direktörü Robert Maguire, “Ofiste ve topluluğumuzda çok sayıda deneyimli avukatımız var ve herkes topluca kafasını kaşıyor.”

Dosyalar hala kredilerin yaklaşık 150.000 dolarının kişisel mali durumundan geldiğini gösteriyor. A Ayrı dosyalama Ekim ayında Santos’tan 125.000 $’lık yeni bir kredi gösteriyor, ancak kişisel mali durumundan değil.

Geçen ay WABC radyosuna verdiği bir röportajda Santos, şirketi DeVolter aracılığıyla “benim tarafımdan ödendiğini” söyledi.

2020’de Kongre’ye ilk kez aday olduğunda Santos, bir kampanya finansmanı formunda yılda 55.000 dolar kazandığını söyledi. Geçen yılki kampanya dosyaları, 2021’de milyonlarca dolar topladığını gösteriyordu. Trafik ışıkları Geçen ay, şirketinin “sermaye girişi” işiyle meşru para kazandı.

Maguire, para Santos’un şirketinden geldiyse, şirketin alacaklı olarak listelenmesi gerektiğini söyledi. Bir banka kredisinden ise, banka listelenmelidir. Federal Seçim Komisyonu’na “Esasen nasıl dilimlerseniz dilimleyin, bir raporlama hatası gibi görünüyor veya bunun gerçek olduğunu açıklamadan rapor etmek çok sevimli” dedi.

Santos’un kongre ofisi sözcüsü, “kampanya veya kişisel meseleler hakkında yorum yapmadığını” söyledi.

Kolluk kuvvetleri geçen ay Brooklyn’deki federal savcılara söyledi soruşturma açtı Santos’a gitti ve kampanyası için verdiği krediler ve olası usulsüzlükler dahil olmak üzere mali ifşaatları da dahil olmak üzere mali durumunu araştırıyordu.

READ  Borç tavanı anlaşması: Anlaşmada neler var ve ABD'nin temerrüde düşmesini önlemek için neler var?

Onu da araştırıyorlar Nassau İlçe Bölge SavcılığıVe eyalet başsavcılığı dedi ki “içine bak Birçok konu” Santos hakkında.

Santos, New York Times bombasının ardından inceleme altına alındı Soruşturma Geçen ay yayınlanan özgeçmişinin büyük bir kısmı uydurma görünüyordu ve çok sayıda mülke sahipti, daha önce Goldman Sachs ve Citigroup’ta çalışıyordu ve Baruch Koleji’nden mezun oldu.

Santos, bazı mitleri küçümsemeye çalışırken kabul ediyor. dedi New York Postası Geçen ay: “İşte özgeçmişimi süsleyen günahlarım. Beni affet.”

Aynı zamanda, bazı Cumhuriyetçiler istifasını istediCalifornia Sözcüsü Kevin McCarthy liderliğindeki GOP liderlik komitesi, onu ödüllendirmek için oy kullandı. İki tahta pozisyonu Bu ay – biri bilim, uzay ve teknoloji grubunda ve diğeri küçük işletme grubunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir