Prens Harry’nin Kral Charles’ın taç giyme törenindeki tek rolü yayınlandı | Dünya Haberleri

Prens Harry’nin önümüzdeki ay babası Charles’ın taç giyme törenindeki rolü, eşi Meghan Markle olmadan tarihi törene tek başına katılmaya hazır olduğu için geliyor. The Mirror, Prens Harry’nin törende çok az bir rol oynayacağını ve o ve Prens William’ın kamerada birlikte görülmeyeceğini bildirdi.

Prens Harry: Prens Harry, Londra’daki kraliyet sarayından ayrıldı (AP)

devamını oku: Meghan’ın ‘manevi akıl hocası’, o ve Prens Harry’nin ‘şu anda mücadele ettiğini’ söylüyor

Prens Harry, kraliyet ailesinin çalışmayan diğer üyeleri olan Prenses Beatrice ve Prenses Eugenie ve onların kocaları ile birlikte oturacak. Raporda, Prens Harry’nin Buckingham Sarayı’na gidip gelen kraliyet alayına veya taç giyme törenine katılmayacağı ve Prens Harry’nin Buckingham Sarayı balkonunda olmayacağı belirtildi.

Rapora göre Prens Harry, tarihi olayın Kral Charles’ın hayatının “en önemli günü” olacağını biliyordu, bu nedenle törene katılmak istedi, ancak taç giyme töreninden önce Kral Charles ve Prens William ile görüşmek istedi.

devamını oku: Kral Charles’a yumurta atan adam suçluydu. O cezalandırıldı…

“Harry çok net ve tavrı sarsılmaz – eğer atmosferin Kraliçe’nin platin yıldönümü ve cenaze törenindeki kadar zehirli olacağını hissederse, gelmeyecek. Ailesiyle barışmak istediği söyleniyor ve bu karar onların, ama şimdiye kadar hiçbir şey değişmedi” dedi The Mirror.

Saray, Prens Harry’nin gelişini şu sözlerle doğruladı: “Buckingham Sarayı, Sussex Dükü’nün 6 Mayıs’ta Westminster Abbey’deki taç giyme törenine katılacağını doğrulayabilir. Sussex Düşesi, Prens Archie ve Prenses Lilibet ile Kaliforniya’da olacak.

READ  Adnan Syed'in 'seri' davada sanık cinayeti mahkeme tarafından eski durumuna getirildi, yeni yargılama emri verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir