Kate ve William, George ve Charlotte ile 'zor' kanser konuşması

ünlüler

Özel

Kral Charles'ın eski uşağı, Kate Middleton ve Prens William'ın en küçük oğulları Prens Louis'in sağlık sorunlarını “şekerle kapladığını” söylüyor.

42 yaşındaki Galler Prensesi, geçen hafta, Ocak ayında yapmayı planladığı mide ameliyatı sırasında doktorların kanseri keşfetmesinin ardından kemoterapiye başlayacağını açıklamıştı.

Kraliyet ailesinin, kendisi ve William'ın üç çocuğu Prens George (10), Prenses Charlotte (8) ve Prens Louis (5) okuldan ayrılmadan önce olduğu gibi, bu özel günde haberi dünyayla paylaşmaya karar vermesi anlaşılır bir şey. Paskalya tatili.

Kate Middleton ve Prens William'ın haberi verirken en küçük oğulları Prens Louis'in sağlık sorunlarını “şekerle kapladıkları” bildirildi. Jeff Robinson/Shutterstock

Louis kardeşlerinden önemli ölçüde daha genç olduğu için çift şüphesiz duruma daha az doğrudan yaklaştı.

Charles'ın Galler Prensi olduğu dönemde yedi yıl boyunca yanında çalışan Grand Harald, The Post'a özel olarak şunları söyledi: “Eminim ki çocuklar arasında çok zor ve tuhaf bir konuşma geçiyordur.”

“Örneğin Louis ile olan konuşmanın George ve Charlotte ile olduğundan daha şekerli olduğuna inanıyorum.”

“Daha büyük çocuklar daha fazlasını anlayabilir, bu yüzden biraz daha açıktı, ancak bunun kesinlikle olumlu olduğunu düşünüyorum, ki bu gerçekten önemli” diye açıkladı.

“Bu yüzden Kate'in üç çocuğuyla birlikte bir fotoğrafını gördüğünüzde gözleriniz yaşarır. Bu konuşma her anne için çok önemlidir ve Charlotte ile George'un ona çok destek olacağını tahmin edebilirsiniz.

Middleton, kanser haberini açıklamayı çocukları Paskalya tatili nedeniyle okula gidemeyene kadar bekledi. İyi resimler

Harald, Louis çok genç olduğundan annesinin durumu hakkında “muhtemelen pek bir şey anlamadığını” varsaymanın mantıklı olduğunu belirtti.

Bize “Bu zor bir şey” diyor. “Eminim ki çocuklar da bunu halledecekler, tıpkı her çocuktan beklendiği gibi, ama bence ebeveynleri sakin ve kendine hakim olma konusunda çok iyiler ve bence bu da çocuklara yansıyor.”

READ  Adam, Trump'ın Manhattan'daki sus parası duruşmasının önünde kendini ateşe verdikten sonra öldü

Post, yorum almak için Kensington Sarayı'na başvurdu.

42 yaşındaki Galler Prensesi, kanser teşhisi sonrasında kemoterapi gördüğünü açıkladı. Erişim noktası
Carole ve Michael Middleton, torunları söz konusu olduğunda Kate'e rahatlık ve istikrar duygusu sağlıyor. James Watling / Splash News

Middleton tedavi görürken, ebeveynleri Michael (74) ve Carole Middleton (69), bu belirsiz dönemde torunlarına destek oluyor.

Galler Prensi ve Prensesi geçen yıl Windsor'u kalıcı ana üsleri haline getirdiğinden beri Carole ve Michael torunlarıyla daha fazla zaman geçirebildiler.

Çift, İngiltere'nin Berkshire kentinde, Windsor'a arabayla sadece 40 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Galler Prensi, hasta karısına evde destek olurken daha fazla resmi görevle uğraşıyor. Ashley Crowden/Shutterstock
Kraliçe Camilla son haftalarda daha fazla kraliyet görevi üstleniyor. ZUMAPRESS.com

Hafta sonu Middleton ve William, çocuklarıyla birlikte Paskalya tatili için helikopterle Windsor'daki Adelaide Cottage'dan Sandringham Estate'teki Anmer Hall'a doğru yola çıktılar.

Aile, boş zamanlarını pansiyonda geçirecek ve burada kanserle mücadele eden 75 yaşındaki Kral III. Charles'ı ziyaret edecek.

Çift, bu yıl Paskalya törenleri için kraliyet ailesinin geri kalanına katılmayarak anlaşılır bir şekilde gelenekten kopuyor.

Bunun yerine uzun hafta sonlarını kapalı kapılar ardında birlikte geçiriyorlar.

Charles ise önceki yıllara göre çok daha küçük olacak şekilde ailesiyle birlikte küçük bir Paskalya törenine katılmaya hazırlanıyor.


https://nypost.com/2024/03/27/entertainment/kate-william-difficult-cancer-talk-with-george-charlotte/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Paylaşılacak URL'yi kopyalayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir