Philadelphia 76ers vs. New York Knicks Canlı Skor ve İstatistikler – 22 Nisan 2024 GameTracker

New York (AP) sekiz puanlık farkı kaybetti. Knicks'in serideki üstünlüğü ve iç saha avantajı devam edecek gibi görünüyordu. Madison Square Garden neredeyse sessiz.

Donte DiVincenzo, “Yani bu hiç de iyi bir duygu değil” dedi.

Bir süre sonra yataktaydı.

Bitime 13 saniye kala DiVincenzo'nun attığı üçlük ile New York, Pazartesi gecesi Philadelphia 76ers'ı 104-101 yenerek ilk tur play-off serisinde 2-0 öne geçti.

Play-off tarihinin en çarpıcı rallilerinden biri, Knicks'in son 30 saniyede beş sayı geride kalmasıyla başladı. Jalen Brunson, normalde sıkıntılı bir şut gecesinde şutunu düşürdü.

Brunson'ın köşeden attığı üçlük potadan sekerek skoru 27 saniye kala skoru 101-99'a getirdi. Josh Hart, Knicks'i geri almak için Dyer's Max'ten topu çaldı ancak DiVincenzo üçlük atmayı kaçırdı. Isaiah Hardenstein ribauntu alıp OG Anunoby'ye verdi, o da topu DiVincenzo'ya geri götürdü ve skoru 102-101 yaptı.

Hart, “Çılgıncaydı, telaşlıydı ama o noktada kaybedecek hiçbir şeyimiz yoktu” dedi. “Elimizden geldiğince fiziksel davranmak zorundaydık ve bu ortaya çıktı.”

Hardenstein daha sonra Maxey'nin koşusunu engelledi, Anunoby iki serbest atış yaptı ve Joel Embiid'in zilde üçlüğü kaçırınca Knicks dayandı.

Brunson sahadan 29 sayı 8 sayı atmasına rağmen 24 sayıyla maçı tamamladı. Hart 21 sayı ve 15 ribauntla, DiVincenzo ise 19 sayıyla oynadı.

Sporter'a göre bu, 1996-97 sezonuna dayanan play-by-play döneminde dördüncü kez, son 30 saniyede en az beş sayı geride kalan bir takımın play-off maçı kazanmasıydı. Diğerleri arasında Miami'nin 2013 NBA Finalleri'nin 6. maçında San Antonio'ya karşı seriyi kurtaran rallisi, Golden State'in 2015'te 3. maçta New Orleans'a karşı dört yıl içinde ilk üç şampiyonluğuna giden yolda kazandığı uzatma zaferi ve Kobe Bryant'ın maç galibi yer alıyor. 2006 ilk tur serisinin 4. Oyununda Phoenix'i yendi.

READ  Adam Silver, Za Morant'ın kararının NBA Finallerinden sonra verileceğini söyledi

Maxey, günün erken saatlerinde hasta olduğu ve sabah atışlarını kaçırdığı için 35 sayı, 10 asist ve 9 ribauntla muhteşem bir performans sergiledi. Embiid 34 sayı ve 10 ribauntla oynadı.

3. maç perşembe günü Philadelphia'da.

Embiid, “Bu seriyi kazanacağız” dedi. “Neyi düzeltmemiz gerektiğini biliyoruz ve bugün harika bir iş çıkardık, bu yüzden bunu düzelteceğiz. Ama biz en iyi takımız ve savaşmaya devam edeceğiz.”

76ers, Maxey'nin dördüncü çeyrekte 15 sayı atmasının ardından eve mutlu dönmenin eşiğinde görünüyordu. Onun attığı üç sayılık basket, maçın bitimine 1:09 kala 76ers'ı 100-96 öne geçirdi ve Kyle Lowry 47 saniye kala serbest atış yaptığında seyirci gecenin geri kalanında sessizliğe büründü.

DiVincenzo, “Bu liderliği kaybetmek iyi bir duygu değil” dedi. “Ertesi gün biraz daha acıyacak.”

Dakikalar sonra taraftarlar, Knicks'in 2013'te Boston'a karşı oynadığı ilk turdan bu yana play-off serisinde ilk kez 2-0 öne geçmesinin ardından DiVincenzo'nun adını slogan attılar.

DiVincenzo, “Çok büyüktü ve içerisi cehennem gibi gürültülüydü” diye ekledi.

Ve darbe 76ers'a gidiyor.

Maxey, “Bunu artık arkamızda bırakmalıyız” dedi. “Bunu düşünmek ve evde iki tane almak için bir plan yapmak için 48 saatiniz var.”

Hardenstein 14, Anunoby ise 10 sayı attı ama bu çoğunlukla Brunson, Hart ve DiVincenzo'nun (üç eski Villanova Wildcats'i) ve önümüzdeki iki maç için Philadelphia'ya dönecek olanların çabasıyla oldu.

Hart ilk yarıda 19 sayı atarak Knicks'in üçüncü çeyreğin bitimine dört dakika kala önde olmadıkları bir maçta ilk kez öne geçti.

Brunson, 1. maçta 26 sayıyla sadece 8'de kaldı ancak Pazartesi günü sekiz ribaund ve altı asist yaptı.

Embiid, ameliyatla onarılan sol dizinden hafif bir sakatlık geçirerek 39 dakika oynadı. Ancak o ve Maxi çok az destek gördüler ve Tobias Harris 10 sayıyla çift haneli sayılara ulaşan tek Philadelphia oyuncusu oldu.

READ  Hâlâ Yakalayabileceğiniz 185+ En İyi Uzatılmış Prime Day Fırsatı

En İyi Gelişme Gösteren Oyuncu Ödülü finalisti Maxey, maça art arda üç üçlük atarak 76ers'ı 9-0 öne geçirerek başladı. İkinci çeyrekte Embiid'e teknik faul çalındığında 10 sayı öndeydiler. DiVincenzo'yu potaya doğru giderken bloklamaya çalışırken faul çalındıktan sonra, DiVincenzo'yu geri itmek için topu kullandı.

Bu, taraftarların Embiid'i yuhalamalarına neden oldu, ancak Hart art arda yedi sayı atana kadar Knicks skor üzerinde pek bir etki yapamadı ve geçiş sırasında attığı üç sayılık basketle skoru 51-48'e getirdi. İlk yarıda durum 53-49'du.

Yedek oyuncular Bojan Bogdanovic ve Deuce McBride, 1. maçta büyük bir başarı yakaladılar ve art arda 11 New York puanı toplayarak 7:43 kala 90-82 öne geçtiler. Ancak Philadelphia karşılık verdi ve Maxey'nin basketiyle 94'te skoru eşitledi.

AP NBA: https://apnews.com/hub/NBA

Telif Hakkı 2024 STATS LLC ve Associated Press. STATS LLC ve Associated Press'in açık yazılı izni olmadan herhangi bir ticari kullanım veya dağıtım kesinlikle yasaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir