Kasırga Virginia Sahili’ni vurarak yüzlerce eve zarar verdi ve olağanüstü hali tetikledi


Tornado, Palm Beach Gardens’ta yıkım yolunu terk ediyor

Bir Virginia Beach şehri, Pazar günü bölgeden geçen ve düzinelerce eve zarar veren, ağaçları deviren ve gaz sızıntılarına neden olan bir kasırganın ardından olağanüstü hal ilan etti.

Yetkililer Pazartesi günü yaptığı açıklamada, acil bir yaralanma raporu olmadığını ve çöken binaların enkazından kimseyi kurtarmaya gerek olmadığını söyledi. Ancak kurtarma çalışmalarının şiddetli hava koşullarında gerçekleştirildiğini kaydettiler.

Belediye yetkilileri söyledi Kaç evin hasar gördüğü belli değil, ancak tahminler akşam 6’dan hemen sonra kasırga vurduktan sonra 50 ila 100 arasında değişiyordu.

Duhany gazetecilere verdiği demeçte, “İlk müdahale ekiplerimizden ve birçok şehir çalışanından muazzam bir yanıt aldık.” “Şu anda tüm yanıtlara sahip değiliz. Hasarın boyutuna ilişkin tam bir resim elde etmek için çalışıyoruz, ancak yüzlerce evin etkilenmiş olabileceğini biliyoruz.”

Virginia Beach İtfaiyesi, Facebook’ta hasarın dramatik drone görüntülerini paylaştı. Bakanlık, “Kalbimiz Great Neck topluluğu ve dün geceki fırtınadan etkilenen herkesle birlikte” diye yazdı. “Can kaybı olmadığına şükrediyoruz”

Yetkililer daha kesin bir değerlendirme yapmak için çalışırken, hasar tespit ekipleri Pazartesi günü bölgeyi incelemeye devam etti. Bölgenin bir süre daha olağanüstü hal altında kalacağını öne süren bir acil durum yönetim temsilcisine göre, kamu güvenliği personeli şimdiye kadar 115 hasarlı binada arama yaptı.

Müfettişin etkilenen bölgelerdeki trafik “zorluklarından” bahsetmesi üzerine üç yerel okul Pazartesi günü kapatıldı.

Wakefield, Virginia’daki Ulusal Hava Durumu Servisi, “Radardaki enkaz izine, hasar raporlarına ve fırtınanın videolarına dayanarak, bir kasırga olduğunu doğrulayabiliriz.” Dedi. bir tweette.

Nehir Yolu ve N. Büyük Boyun Yolu bölgesinin en çok zarar gördüğü söyleniyor. Ayrıca Upper Chelsea Reach ve Haversham Close’u da içerir.

Virginia Natural Gas, birkaç evde gaz sızıntısı olan evlere müdahale etti ve Dominion Energy Pazartesi günü erken saatlerde 1.000’den az kesinti bildirdi.

Fırtına hasarı nedeniyle Pazartesi günü üç okul tatil edildi Okul bölgesi dedi.

Şiddetli hava nedeniyle Virginia Beach’teki Suda Bir Şey festivali, festivalin üçüncü günü olan Pazar günü tüm etkinlikleri iptal etti. İptal edildi.

Duhany, “Kimse bu aramayı yapmak istemiyor, ancak bu gece hava durumunu tahmin edemeyiz veya müzakere edemeyiz. Her şeyden önce, bizim sorumluluğumuz kamu güvenliğini sağlamaktır.”

Virginia Beach’teki şiddetli hava, gök gürültülü fırtınalar, büyük dolu ve en az birinden sonra geldi. Bir kasırganın Florida’yı vuracağı doğrulandı Cumartesi günü.

READ  Dyer Nichols'un ölümüyle ilgili 6. Memphis polis memuru görevden alındı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir