Dyer Nichols’un ölümüyle ilgili 6. Memphis polis memuru görevden alındı

MEMPHIS – Memphis Polis Departmanı Pazartesi günü olayla ilgili olarak altıncı bir polis memurunun kovulduğunu doğruladı. Dyer Nicholas’ın Ölümü.

Bu ayın başlarında, beş memur izne ayrıldıktan kısa bir süre sonra departman tarafından kovuldu. Geçen hafta ikinci derece cinayetle suçlandı Bay. Nichols’un ölümüyle bağlantılı olarak. Altıncı bir subay, Preston Hemphill, idari izne ayrıldı; Bu görüşmede hangi rolü oynadığı belli değil.

Diğer memurların açığa alındığı aynı gün, Sn. Bir departman sözcüsü Pazartesi günü Hemphill’in izne ayrıldığını doğruladı.

Ocak 7 O gece, polis memurları Bay’i tutukladı. Nichols’un kafasına tekme attıktan, biber sıktıktan ve onu sürükledikten sonra defalarca coplarla dövdüler. Karşı koyma belirtisi göstermedi Cuma günü yayınlanan olayın videolarında. Bay. 29 yaşındaki siyah bir adam olan Nichols, karşılaşmadan üç gün sonra hastanede öldü.

Memur Hemphill’in avukatı Lee Gerald yaptığı açıklamada, Cuma günü şehir tarafından yayınlanan ve Video 1 olarak adlandırılan dört karşılaşma videosundan birinin kameradan Memur Hemphill’in cesedini gösterdiğini söyledi.

Memurlar, “Asla ikinci olay mahallinde bulunmadı” dedi. Bay Nichols, kısa bir yaya kovalamacasının ardından yakalandı ve ciddi şekilde dövüldü. Gerald, Memur Hemphill’den bahsetti. Müvekkilinin “bu soruşturmada yetkililerle işbirliği yaptığını” da sözlerine ekledi.

Bu büyüyen bir hikaye. Güncellemeler için tekrar kontrol edin.

READ  Rosenthal: Trey Turner'ın grand slam'i, ABD WBC yarı finallerine yükselirken heyecan verici bir geri dönüş sağlıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir