İlk Amazon Prime Day fırsatlarını hemen şimdi alabilirsiniz

yıl Amazon Prime Day etkinliği 11-12 Temmuz arasında gerçekleşecekAncak bir Amazon Prime üyesiyseniz, birçok harika fırsat zaten mevcuttur.

Amazon Prime Day, insanları bir araya getirmek için tek bir nedenle oluşturuldu. Amazon Prime abonesi olarak kaydolun. Ancak 2015 yılında başlatılan mini tatil, orijinal amacının çok ötesine geçti ve Amazon ve hem çevrimiçi hem de gerçek mekanda faaliyet gösteren perakende rakiplerinin çoğu için tamamen yeni bir alışveriş sezonu yarattı. Target, Walmart, Best Buy ve diğer mağazaların da kendi sürümleri var, bu nedenle bilgili alışverişçiler için pek çok karşılaştırmalı alışveriş var.

Prime Day’in büyük sırlarından biri, Prime üyeleri için en iyi fırsatların çoğunun haftalar öncesinden başlamasıdır. Bu erken anlaşmaların çoğu, Amazon’un Kindle, Fire TV, Ring, Eero ve Echo gibi markaların kendi ürünleriyle ilgili, ancak bazen Apple veya Samsung ürünleri, video oyunları ve diğer ürünlerle ilgili erken fırsatlar gözden kaçıyor.

Bir teknoloji muhabiri ve ürün incelemecisi olarak uzun yıllara dayanan deneyimime dayanarak, aşağıda en iyi erken anlaşmalardan bazıları verilmiştir ve bu listeyi periyodik olarak güncelleyeceğiz.


Apple Watch Series 8, 359 Dolar (normalde 429 Dolar)
En yeni Apple Watch, sabırlı olursanız zaman zaman bu fiyata düşecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir