Aktör Julian Sands’in kaybolduğu California dağlarında insan kalıntıları bulundu

Yetkililer, yürüyüşçülerin Cumartesi günü Güney Kaliforniya’daki Baldy Dağı’nda İngiliz aktör Julian Sands ile aynı dağ bölgesinde insan kalıntıları bulduğunu söyledi. ortadan kayboldu Beş aydan fazla.

San Bernardino İlçesi Şerif Departmanı, kalıntıların sabah 10.00 civarında yürüyüşçüler tarafından rapor edildiğini bildirdi.

Şerifin departmanı, milletvekillerinin yanıt verdiğini ve kurbanın kalıntılarını kimlik tespiti için ilçe adli tıp görevlisinin ofisine götürdüğünü söyledi.

65 yaşındaki Sands’in 13 Ocak gecesi, Los Angeles’ın yaklaşık 50 mil kuzeydoğusundaki San Gabriel Dağları’ndaki popüler bir yürüyüş alanı olan Mount Baldy’de kaybolduğu bildirildi.

Şerif yetkilileri geçen hafta açıkladı Aramaya devam etti 17 Haziran’da Sands için 80’den fazla arama kurtarma gönüllüsü, temsilcisi ve personeli katılıyor. Ama sonra bulunamadı.

DOSYA – Aktör Julian Sands, 5 Mayıs 2013’te Beverly Hills, California’da Yasaklı Edebiyat’tan “Yasak Meyve” okumasına katılıyor.

Richard Shotwell/Invision/AP


Şerif departmanı geçen hafta yaptığı açıklamada, “Son sıcak havaya rağmen, aşırı dağ koşulları nedeniyle dağın bazı kısımlarına erişilemiyor.” “Pek çok alan, hala 3 metreden fazla kar ve buza sahip olan dik arazi ve kanyonları içerir.”

Geçen kış Kaliforniya, eyalet çapında sellere ve çamur kaymalarına ve ormanlık alanlarda tehlikeli koşullara neden olan şiddetli nehirlerin neden olduğu bir dizi tarihi fırtına tarafından vuruldu.

Kum kaybolduktan iki gün sonra, Dört çocuk annesi öldü Baldi Dağı’ndan aşağı 150 metreden fazla süzüldükten sonra. O ayın ilerleyen saatlerinde, 75 yaşındaki Bulundu ve kurtarıldı Baldi Tepesi’nde iki gün kaybolduktan sonra.

Sands, elli yılı kapsayan bir kariyerde düzinelerce film ve televizyon kredisine sahiptir. Bunlar arasında “Manzaralı Bir Oda”, “Las Vegas’tan Ayrılmak”, “Ölüm Tarlaları”, “Ocean’s Thirteen” ve “24” yer alıyor.

READ  Jorge Santos, 13 kez kara para aklama ve dolandırıcılıkla suçlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir