Avrupa Turu LIV golfçüleri, hakemler rejimi cezalandırabilir

Bu yarık, geçen Haziran ayında Londra yakınlarındaki bir parkurda, uzun süredir tur oyuncuları olan Ian Poulter, Charl Schwartzel ve Lee Westwood’un LIV’in ilk etkinliğinde göründüğü zaman belirgindi. Turnuva, golfçülerin Suudi destekli pist lehine geleneksel turlardan kaçındıkları takdirde ne kadar para kazanabileceklerine dair erken ipuçları verdi: Schwartzel, bireysel ve takım performansları sayesinde üç günlük etkinlikte 4.75 milyon dolar kazandı. İlk galibiyetini 2004’te aldığı tur kariyeri boyunca 17.7 milyon avrodan veya 19 milyon dolardan fazla kazandı.

Bireysel golfçülerin milyonlarca dolarlık televizyon anlaşmalarından ve sponsorluk düzenlemelerinden vazgeçmelerine izin vermekten çekinen tur yetkilileri, askıya alma ve para cezalarıyla yanıt verdi. Ancak Boulter, hakem kararıyla cezası ertelenen oyunculardan biri. Bu haftaki karar, İngiltere’deki LIV etkinliğinde veya ABD’de Poulter, Westwood, Martin Gamer, Graeme McDowell ve Patrick Reed’in de dahil olduğu bir grupta yarışan dördü temyizlerini geri çeken 12 oyuncuyu içeriyordu. İki oyuncu, Schwartzel ve Sergio Garcia davadan çekildi.

Geçmiş Masters kazananları olan Garcia, Reed ve Schwartzell, bu hafta Augusta’da yarışan LIV oyuncuları arasında yer alıyor.

LIV’in şüphecileri, 54 delikli, kesilmemiş turnuva devresini golfün sulandırılmış bir versiyonunu teşvik ediyor ve Suudi Arabistan’ın insan hakları sicili ile arasına mesafe koyması için bir yol olarak görüyor. LIV yöneticileri, durgunluğa değer veren bir oyunu elektriklendirmeye ve yeniden popülerleştirmeye çalıştıklarında ısrar ediyorlar ve kendilerine on milyonlarca dolar garanti eden sözleşmeler imzalayan lig oyuncuları, kendilerini istedikleri zaman ve yerde rekabet etmekte özgür olması gereken bağımsız yükleniciler olarak görüyorlar. istek. Onlar seçerler.

Reed, Ocak ayında Dubai’deki bir DB World Tour etkinliğinde LIV şapkası taktığı bir röportajda, “PGA Turunda veya LIV’de olmam fark etmiyor: Her zaman her iki turu da oynadım,” dedi. Sürüş sınırı. “Yani bütün bu adamlar, temelde çift daldırma yapamazsın, yapamazsın – kullanmayı sevdikleri pasta deyimi nedir? Kendi pastanı ye ve onu ye ya da onun gibi bir şey mi diyorlar? – Şey, Rory, ben , bu adamların hepsi birden fazla turda oynadı.(PGA Tour (Ve DP World Tour’un yıldızı Rory McIlroy, LIV’in en açık sözlü rakiplerinden biri olmuştur.)

READ  Minnesota Senatosu Organ Nakli Yasağı, Kürtaj ve Transseksüel İltica Yasalarını Düzeltti

Hakemler kararlarında, bağımsız yüklenici argümanının “fazla abartıldığını” belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir