8 Temmuz 2023 Cumartesi burç yorumları

Ay uyarısı

Chicago saatiyle 1 ile 2:30 arasında alışveriş yapmaktan veya büyük kararlardan kaçının. Bundan sonra Ay Balık burcundan Koç burcuna geçer.

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Güzel bir gün. Ay’ın burcunuza ne zaman girdiğini görmek için Ay Uyarısını kontrol edin, çünkü bundan sonra işler istediğiniz gibi gidecektir. Bununla birlikte, her şey hakkında artan bir duygu duygusu hissedebilirsiniz. Evin tadını çıkarın ve onarım yapın.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Arkadaşlarla bağlantılar bu sabah artacak. Ancak günün ilerleyen saatlerinde, yalnız kalmaktan keyif alacaksınız ve rahatlamak veya yalnız çalışmak için yalnız zaman geçireceksiniz. Bu senin için şanslı bir zaman! Kendinize ve olumlu geleceğinize inanmak önemlidir.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu gün sizin için arkadaş canlısı ve popüler olacak. Başkalarıyla, özellikle bayan arkadaşlar ve iş arkadaşlarıyla gevezelik yapmanın tadını çıkarın. Grup eylemleri, özellikle bu öğleden sonra itiraz edecek. Artık heyecanlı olduğunuz için insanlar sizinle konuşmaktan keyif alacak. (Coşku bulaşıcıdır.)

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu sabah yeni yerler ve fikirler keşfetmek istiyorsunuz çünkü ufkunuzu genişletmeye can atıyorsunuz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bir ebeveyn veya işverenle etkileşim kurabilirsiniz. Aslında, bazı insanlar ne yaparsanız yapın daha fazla görünürlüğe sahiptir ve kişisel hayatınızla ilgili ayrıntıları bilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Arkadaş canlısı, sosyal bir hafta sonu! Titreşimlerin çok gevşek olduğunu şimdiden hissedebilirsiniz. Ancak, bu sabah banka detayları, miras ve ortak mülkiyet konularıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra, daha önce hiç bulunmadığınız bir yere gitmek için harika bir zaman.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu sabah başkalarıyla işbirliği yapmanız ve sosyalleşmeniz gerekiyor. Günün ilerleyen saatlerinde, ortak mülkiyet, miras veya başka birinin serveti veya yükümlülükleri ile ilgili konularda takılıp kalabilirsiniz. Ancak, bugün popülersiniz!

READ  USMNT, Meksika'yı iki Pulisic golünün arkasında yendi

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Şu anda başkaları üzerinde harika bir izlenim bırakıyorsun, bu yüzden senin için eğlence dolu bir hafta sonu olacak. Rekabetçi sporların ve fiziksel aktivitenin tadını çıkarın. Gruplar veya kulüpler ve organizasyonlar, özellikle yaratıcı ve sanatsal kişilerle buluşmaktan da keyif alacaksınız.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Şakacı, eğlenceyi seven bir gün! Parti ve sosyalleşme davetlerini kabul edin. Çocuk aktivitelerine, tiyatroya, sosyal eğlencelere ve konserlere her zamankinden daha fazla dahil olabilirsiniz. Sporla ilgili her şey ilginizi çekecektir. Şimdiye kadarki en iyi randevu!

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Ev ve aile bugün kesinlikle odak noktanız. Aslında, bazılarınız ebeveynlerinizle her zamankinden daha fazla ilgili olabilirsiniz. Vergilere, borçlara, sigorta konularına, mirasa ve hakkaniyete odaklanmanın zamanı geldi gibi görünüyor. Ödevini yap.

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

Bu sabah ev işleri, kardeşler, komşular ve akrabalarla tartışmalar ve dikkatinizi çeken küçük işler ile ilgileneceksiniz. Bunlar bittiğinde, günün ilerleyen saatlerinde evde rahatlayacaksınız.

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Mali konular ve nakit akışı bu sabah dikkatinizi çekecek. Ay burç değiştirdikten sonra gününüz hızlanacak ve toplantılar, kısa geziler ve eğlenceli gezilerle meşgul olacaksınız. Eğlenceli bir hafta sonuna hazır olun.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Gün, burcunuzdaki Ay ile başlar ve size diğer tüm burçlara göre küçük bir avantaj sağlar. Ancak öğleden sonra burcunuzdan Koç burcuna geçerek nakit akışı ve alışverişle ilgili konuları vurgular. Sosyalleşmek için eğlenceli bir gün!

Doğum günün bugün ise

Aktör Kevin Bacon (1958) doğum gününüzü paylaşıyor. Dinamik, pragmatik ve pragmatiksiniz. Odaklanmış, disiplinli ve iradeli birisin. Sen bir beyefendisin. Sadelik bu yıl hayatın anahtarı. Sağlığına dikkat et. Fiziksel egzersiz, özellikle öz disiplin için bir araç olarak önemlidir. Topraklanmış, dengeli ve üretken kalın.

READ  Düşen talep nedeniyle Tesla'nın karı yarıya düştü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir