Şiddetli Fırtınalar Güney Florida Boyunca Hareket Ederken Kasırga Uyarısı

Treasure Coast ve Palm Beach County boyunca ilerleyen ve Cumartesi öğleden sonra US 1 ve PGA Bulvarı yakınlarındaki bir apartman kompleksinde hasara yol açan fırtınaların ardından Pazar sabahı erken saatlerde tüm kasırga nöbetleri ve uyarıları iptal edildi. Şiddetli rüzgar park yerindeki birkaç arabayı devirdi ve yakındaki ağaçları kökünden söktü. Ulusal Hava Servisi, Cuma gecesi Boynton Beach’e bir kasırganın düştüğünü doğruladı. Tek hasar, küçük bir yerleşim bölgesi olan High Point Road’da oldu. WPBF 25 meteoroloji uzmanı Pazar gününü Hava Durumu Uyarı Günü ilan etti

Fırtınalar Pazar sabahı erken saatlerde Treasure Coast ve Palm Beach County boyunca hareket ettikten sonra tüm kasırga saatleri ve uyarıları iptal edildi.

Siklon saatleri, uyarıları ve şiddetli fırtına uyarıları sabah 5’ten 10:15’e kadar yürürlükteydi.

Cumartesi öğleden sonra bir kasırga Palm Beach Gardens’ı vurdu ve US 1 ve PGA Bulvarı yakınlarındaki bir apartman kompleksine zarar verdi.

Şiddetli rüzgar park yerindeki birkaç arabayı devirdi ve yakındaki ağaçları kökünden söktü.

Ulusal Hava Servisi, Cuma gecesi Boynton Beach’te bir kasırganın düştüğünü doğruladı. Tek hasar, küçük bir yerleşim bölgesi olan High Point Road’da oldu.

WPBF 25 meteorologları, Pazar gününü ilk uyarı hava durumu günü ilan etti.

İlgili: Görüntüleme alanında şiddetli hava

READ  Macy's ve Costco'nun ekonomi hakkında bir uyarısı var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir