San Jose karı koca South Bay suç çılgınlığında öldürüldü – NBC Bay Area

South Bay suç çılgınlığında öldürülen üç kişiden ikisinin oğulları tarafından Phuoc Pham ve Nguyen Pham olarak teşhis edildi. Hem karı koca hem de 70 yaşın üzerinde.

Polis, zanlının kimliğini San Jose’den 31 yaşındaki Kevin Parkourana olarak belirledi. 1 Haziran 2023 günü saat 16:12’de memurlar, Doğu Santa Clara Caddesi 700 bloktaki bir çiftin evine müdahale etti ve şüphelinin aracının olay yerinden kaçtığını gözlemledi. Kurbanlar ve zanlı birbirlerini tanımıyorlardı. Polis, saldırının anlamsız ve rastgele olduğunu söylüyor.

“Adam kasten önce anneme, sonra babama vurdu ve otoparktan çıkarken U dönüşü yaparak tekrar babamın üzerinden geçti. İkinci kez” dedi çiftin adını vermek istemeyen oğlu. “Oraya insanları öldürmeye gitti. Neden?”

NBC Bay Area’nın soruşturma bölümü tarafından elde edilen gözetim videosu, Perşembe günü South Bay’de üç kişinin ölümüne ve üç kişinin yaralanmasına neden olan şiddetli suç çılgınlığında şüpheli gibi görünen birini gösteriyor.

NBC Bay Area’nın soruşturma bölümü tarafından elde edilen olayın gözetleme videosu, şüphelinin koyu renkli bir araçla uzaklaştığını gösteriyor. Arabanın hızlanıp karı kocaya birkaç kez çarptığını duyabilirsiniz. Daha sonra hastanede öldüler.

Çift, evi yenilemekle ve evi boyamakla meşguldü. Oğulları, şüpheli onları uzaklaştırdığında dışarıda olduklarını söylüyor.

“Çok hoştular, sessizlerdi… evin resmine bakıyorlardı. İşte bu!” dedi.

Birçok komşu başsağlığı dilemek, çiçek ve destek mesajları göndermek için evi ziyaret etti. İkili, sık sık mahallede birlikte yürüdüklerini söylüyor.

READ  Müttefikler Ukrayna'yı Daha Fazla Silah Taahhüdüyle Destekliyor; Ancak ABD-Alman tank anlaşmasına dair bir işaret yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir