Salma Hayek'in Ailesi 'Barışçıl Bikini Filmi'ni Engelledi

Salma Hayek. Salma Hayek/Instagram'ın izniyle

Salma HayekAilesi onun mayolu fotoğraflarından bıktı.

57 yaşındaki Hayek aldı instagram 15 Nisan Pazartesi, tekne merdivenine tırmanırken mükemmel çekimi yakalamaya çalışan komik fotoğrafları paylaşmak için. Hayek pozunu yapmaya çalıştığında ailesi işbirliği yapmak yerine ona su sıktı. Aktris fotoğraflarda yüzünü buruşturuyor ve yüzünü sudan korumaya çalışırken suçluya bağırıyor.

Hayek hangi aile üyesinin kendisine savurganlık yaptığını belirtmese de kızı Valentina Pinault'u kocasıyla paylaştı. François-Henri Pinault.

Fotoğrafların altına “Aileniz rahatça bikini giymenize izin vermediğinde 🥲🚿🤣” yazdı.

Hayek'in bikinisi, mavi desenli ve altın rengi donanıma sahip üçgen askılı bir üstten oluşuyordu. Eşleşen alt kısımlar ve altın kolyelerle eşleştirdi. Makyajsız gitti ve gezi için saçlarını açık bıraktı.

Salma Hayek 55 Mayoyla 419 Sıcaklığın Kanıtı

İlgili: Salma Hayek'in mayosu en seksiler arasında yer almıyor

Salma Hayek her zaman bikinisini sallıyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor. Hayek'in mayo koleksiyonu egzotik hayvan desenli bikinilerden neon setlere, dekolteli tek parçalardan kesik numaralara kadar her şeyi içeriyor. Temmuz 2023'te Hayek, Instagram'da 25 milyon takipçiye ulaşmayı şık bir sosyal medya videosuyla kutladı. İçinde […]

Magic Mike'ın Son Dansı Yıldızın kusursuz bikini fotoğraflarında hiçbir sıkıntısı yok. Geçen ay turuncu bir seti sallarken duş aldı Dalgalı bir yakaya sahip. Meksika'da bir cenote'de yüzerken sırt üstü yattı.

Salma Hayek bikinili fotoğraf çekmeye çalışırken ailesi ona hortum sıktı

Salma Hayek. Salma Hayek/Instagram'ın izniyle

Aynı ay Hayek, gün batımında okyanusta dururken siyah bir mayoyla poz verdi. İki parçalı kıyafetinde kalın askılı bandeau bir üst ve arsız alt kısımlar vardı. Başlıkta 16 yaşındaki Valentina'yı muhteşem fotoğrafçılık becerilerinden dolayı övdü. “Ailede bir fotoğrafçının olmasının her zaman faydası olur. 📸 Valentina Pinault,” diye coşkuyla konuştu.

2024'ün en ateşli ve yıldızlarla dolu ünlü bikini anları

İlgili: 2024'ün en seksi ünlü bikini anlarına göz atın

Minicik altlardan tasarım üstlere kadar yıldızlar bikinilerle kıvrımlarını sergilemeden duramıyor. Kendall Jenner ve Hailey Bieber, 2024'e tropik kaçamaklarından heyecan verici karelerle başladılar ve Ocak ayında bile iki parçalı bir kombin yaratabileceklerini kanıtladılar. Jenner ise üçgenden oluşan dantelli bir takımla küstahça davrandı. […]

Temmuz 2023'te Instagram'da 25 milyon takipçiye ulaşmayı kutlamak için Hack, kurabiye süslemeli bikinisiyle havuzda su sıçrattığı bir video yayınladı. Sette dönüp göğsüne su sıçratmadan önce havuza daldı.

Gönderiye “Hepinizin bikini fotoğraflarımı çok sevdiğinizi görüyorum, işte hepiniz için bir bikini antrenmanı” yazdı. “Egzersiz yapmaktan nefret ediyorum ama suda dans ederek güzel anları kutlamayı seviyorum.”

READ  Rusya-Ukrayna savaş haberleri: Moskova insansız hava aracı saldırısından sonra gerilim artıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir