Marjorie Taylor Green, Freedom Caucus’tan başlatıldı

İkisi geçmişte birkaç kez çatıştı, ancak Harris, belirli bir tartışmanın Muhafazakar grubun düşüncesini etkilediğini belirtti.

Harris Perşembe günü “Bence onun bir üyeye atıfta bulunma şekli, üyelerimizin diğer arkadaşlara, özellikle de kadın üyelere atıfta bulunmasını beklediğimiz şekilde değil” dedi. Maryland Cumhuriyetçisi nasıl oy kullandığını söylemeyi reddetti, ancak onu kovma kararını “uygun bir hareket” olarak nitelendirdi.

Muhafazakar parti grubu ilk kez kendi partisini kurdu ve grubun Yeşillere karşı artan hayal kırıklığını yansıtıyor. Bu yıl, hem Rocky konuşmacılık teklifini hem de Başkan Joe Biden ile bir borç anlaşmasını desteklediğinde birçok bağımsız parti üyesiyle ters düşen Konuşmacı Kevin McCarthy ile yakın bir çizgide. Aynı zamanda grup, Trump sonrası bir yol ayrımında faaliyet gösteriyor ve bazılarının parti düzeniyle fazla samimi olma riski var.

Harris, McCarthy’ye verdiği destek ve kredi anlaşmasının onu yönetim kurulundan çıkarma kararına etki edip etmediği sorulduğunda, “Bence bunların hepsi önemli” yanıtını verdi.

“Bence bardağı taşıran son damla, başka bir üye hakkında kimsenin söylememesi gereken şeyleri alenen söylemekti” dedi.

Bir Freedom Caucus sözcüsü, komite üyeliği veya iç süreçler hakkında yorum yapmadığını belirterek Green’in pozisyonu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Green sözcüsü, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Green genellikle grubun haftalık kampüs toplantısına katılır. Ancak bu kapalı kapı toplantısı yalnızca üyeler içindir, yani artık katılamaz.

İlk kez bir üye gruptan resmi olarak oylanarak çıkarılıyor olsa da, ayrılan ilk kişi o değil. Sonra-temsilci Michigan’dan Justin Amash daha önce 2019’da gruptan ayrıldı ve kısa süre sonra Cumhuriyetçi Parti’den ayrıldı. Harris, “İki yıl önce bizden ayrılmamızı isteyecek başka bir üye vardı ama biz ayrılmamaya karar verdik” dedi.

Yeşilde bitmeyebilir. Eleştirmenlerin pasif kalarak grup standartlarını ihlal ettiğini söylediği Gürcistan Cumhuriyetçi Partisi dışındaki birkaç üyeyi hedef almaktan da bahsediliyor. House Freedom Caucus Başkan Temsilcisi Scott Perry (R-Pa.) daha önce POLITICO’ya Green’in görevden alınması için yapılan oylamadan önce gelen tasfiye taleplerini reddettiğini söylemişti.

READ  SpaceX Testi Yıldız Gemisi Roketini Fırlattı: Nasıl İzlenir

“Konuşmacının ırkı hakkında görüş ayrılığı vardı. Borç tavanı konusunda görüş ayrılıkları vardı. Freedom Caucus’un bir üyesi olan Temsilci Ralph Norman (RSC), “Ve herhangi bir önemli konuda yüzde 80 almak zorundaydık” dedi. daha önce Politico’ya söylendi, grubun birleşik bir duruş alması için gerekli olan eşiği temsil eder. “Bazı büyük meselelerde oraya varamadık.”

McCarthy ve üst düzey üyeleri borç anlaşmasında belirlenen seviyenin altına inmeye ve sonunda Beyaz Saray’la müzakere etmek zorunda kaldığında çizgiyi tutmaya çalışan grup şu anda hükümet finansmanı konusundaki bir mücadelenin merkezinde. Senato Demokratları.

Grup, daha düşük harcamalardan yana büyük ölçüde birleşmiş olsa da, Stratejilerinin ne olması gerektiğini özel olarak müzakere ettiler McCarthy ile bir anlaşma yaptıktan sonra, Meclis zeminini oyalayan bir haftalık açmazı sona erdirdiler.

Ancak Harris, Green’i başlattıktan sonra başka “büyük grupların” olmadığını savundu ve Perry’yi övdü.

Harris, “Bu bir hız tümseği bile değil,” diye ekledi.

Olivia Beavers bu rapora katkıda bulunmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir