Madonna bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve turnesini erteledi

Madonna, Cumartesi günü ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandıktan sonra birkaç gün yoğun bakımda kaldı. Menajeri yaptığı açıklamada, gelecek ay başlaması planlanan dünya turunu ertelediğini söyledi.

Şarkıcı Guy Osiary tıbbi gözetim altında söz konusu Instagram’da, ancak tamamen iyileşmesi bekleniyor. Tur için yeni başlangıç ​​tarihi ve yeniden planlanan performanslar da dahil olmak üzere yakında daha fazla ayrıntıyı sizinle paylaşacağız” dedi.

Oseary de dahil olmak üzere Madonna’nın temsilcileri, durumunun ciddiyeti veya uyanık ve duyarlı olup olmadığı hakkında hemen yorum yapamadı.

Kutlama turu bir duyuru ile duyuruldu. Video Ocak ayında Amy Schumer, Jack Black ve Lil Wayne rol aldı. Vancouver’dan başlayarak 15 Temmuz’da konserlerin gelecek yıla uzatılması planlanıyor. bu tur düzenlendi Seattle, New York, DC, Mexico City ve Londra’daki durakları içerecek şekilde.

64 yaşındaki Madonna, “Bunların hiçbirini hafife almıyorum. söz konusu Turunu açıkladıktan birkaç gün sonra. “Dünyanın en şanslı kızı gibi hissediyorum.”

Pop yıldızı, 2005’te bir ata binme kazası da dahil olmak üzere yıllar boyunca birçok sağlık olayı yaşadı. 2009. 2020’de o beyan Eksik kıkırdağı telafi etmek için birkaç ay sonra rejeneratif tedavi görecek. aniden iptal edildi Lizbon’da bir gösteri, söylemek “Vücudumu dinlemeli ve dinlenmeli.”

READ  TikTok CEO'su: Uygulama hiçbir zaman ABD verilerini Çin hükümetiyle paylaşmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir