Jeremy Renner’ın Doktoru, Snowblow’un hayati organından milimetrelerce uzakta olduğunu ortaya koyuyor

Bay Renner’ın hayatının geri kalanında rehabilitasyona ihtiyacı olacak.

Oyuncu Jeremy Renner, yılbaşı gecesi Nevada’daki evinde kar altında kalan yeğenini kurtarmaya çalışırken korkunç bir kaza geçirdi. Oyuncu geçtiğimiz günlerde bir röportajda, yaralarının hayatta kalamayacak kadar ağır olduğuna inandığını söyledi. Şimdi, ‘Hokey’ yıldızını tedavi eden bir doktor yaraları hakkında açıldı ve oyuncunun iyileşme yolunda uzun bir yol kat ettiğini söyledi.

Kayropraktik spor doktoru Dr Christopher Vincent konuştu CNN Büyük bir sinirin veya hayati bir organın makinenin çarpmasına milimetrelerce uzak olduğu ortaya çıktı. “Böyle trajik bir sakatlığı olduğu için talihsiz olduğu kadar, yaraların olduğu yerde olduğu için çok şanslıydı” dedi.

Ayrıca outlet’e, “Zorluyor ve sadece gerçekten iyileşmeye değil, eskisinden daha güçlü ve daha iyi geri dönmeye kararlı.”

Bay Renner’ın hayatının geri kalanında rehabilitasyona ihtiyacı olabilir, ancak doktorlar, Marvel’ın ‘Yenilmezler’ filmlerinin Oscar adayı yıldızının yara ve morlukların üstesinden gelmeye istekli olduğuna inanıyor.

Son zamanlarda, Good Morning America ile yaptığı bir röportajda, aktör yedi ton karda koştuktan sonra neler olduğunu tartıştı. Klipte “Yalnız olsaydım korkunç bir ölüm şekli olurdu. Elbette yapardım. Elbette” dedi.

“Ama yalnız değilim. O benim yeğenim. Tatlı Alex,” diye devam etti gözlerinde yaşlarla.

Bay Renner aceleyle hastaneye kaldırıldı ama oraya vardığında, başarabileceğinden emin değildi. Tekerlekli sandalyede oturarak, “Yani aileme son sözlerimi telefonuma yazıyorum” dedi.

‘The Hurt Locker’ yıldızı ayrıca “her şeyi yeniden yapacağını” çünkü her şeye rağmen yeğenini kurtardığını söyledi. Kaza, 30’dan fazla kemiğinin kırılmasına neden oldu, ancak oyuncu, “Hayatta kalmayı seçtim. Bu beni öldürmeyecek. Mümkün değil” dedi.

READ  WMUR ile özel bire bir görüşme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir