WMUR ile özel bire bir görüşme

Eski cumhurbaşkanı Salem’de bir toplantı düzenledikten sonra. Kampanyasını başlatmak için neden *** New Hampshire’ı seçtiğini sorduk. İşte yine Ulusal İlköğretim Durumundasınız. Demokratik Ulusal Komite bu takvimi değiştirmekle tehdit etti. Başkanlığa aday olan biri için New Hampshire ne kadar önemli? Bu çok önemli. Gelenek ve tarih açısından bile çok önemli. Bence Demokratların yaptıkları korkunç çünkü bir şeyleri bozdular ve bence bu önemli. Ama Cumhuriyetçiler yapmadı. Yapmadıklarından emin oldum. Ve senin, senin ilkin, yani, bunu uzun süre böyle tutacağız. Bazıları 6 Ocak ayaklanmalarından sonra Trump markasıyla ilgili fikirlerini değiştirdi. Bu seçmenler nasıl geri kazanılır? Fikirlerini değiştirip değiştirmediklerini bilmiyorum. Bence Vatanseverlere oldukça kötü davranılıyor, kendilerine bu kadar kötü davranıldığını düşünürsek. Seçimin üzerini örttüler, seçimin işleyişini. Yazık oldu *** oy pusulasındaki posta ve onca yaşananlar, farklı şeyler oldu, farklı devletlere bakıyorsunuz, anti *** gibiydiler. Ve birçok bakımdan birçoğu büyük vatanseverler. Hala seçim sahtekarlığına inanıyor musunuz? Düzeltildi mi? Oh, ve bence tamamen hileli bazı eyaletler var ve her hafta çıkan bazı eyaletler var. Bunun giderek daha fazla kanıtını görüyorsunuz. Artık çok ama çok şey görüyorlar. Mahkeme zaferleri oldu. Evet. Çok çok üzgün. Artık buna izin veremeyiz. Özgür ve adil seçimler yapılmalıdır. Hile yapamayacağınız için kağıt oy pusulalarına geri dönmeliyiz. Bir gün tekrar oy vermemiz gerekiyor ve buna aynı gün oylama deniyor. İnsanlar hastaysa veya ordu uzaktaysa, oy pusulasından mümkün olduğu kadar çok postayı kaldırın. Ama bir günlük oy pusulası seçmen kimlik kartımız olmalı ve bu sorunu yaşamazsınız. Şimdi eski başkana yakın zamanda New Hampshire’a dönmeyi planlayıp planlamadığını sordum. Ben Sean Macdonald ve onu Salem’de birçok kez görmeyi umuyorum. W MUR HABER DOKUZ.

READ  Rusya, Ukrayna'ya yönelik hava saldırılarını artırdı, Kiev karşı saldırısının ortasında en az 6 kişiyi öldürdü

Eski Başkan Donald Trump, New Hampshire ziyareti sırasında WMUR ile özel olarak konuşuyor


Eski Başkan Donald Trump, 2024 başkanlık kampanyasını Cumartesi günü New Hampshire’da başlattı ve yeniden seçim kampanyasını açıklamasından bu yana WMUR ile ilk yüz yüze yerel röportajını verdi. Trump, yıllık New Hampshire Cumhuriyetçi Parti toplantısında açılış konuşmacısıydı. Selim Lisesi. Bire bir röportajda WMUR, ülkenin ilk ön seçimini, Demokrat Parti’nin onu değiştirme tehdidini ve Başkanlığa aday olan biri için Granit Devletinin ne kadar önemli olduğunu sordu. “Bu çok önemli, gelenek ve tarih açısından bile çok önemli ve bence Demokratların yaptığı korkunçtu çünkü onlar önemli bir şeyi bozdular ama Cumhuriyetçiler kırmadı. Ben yaptım ve ben yaptım.” Trump, “Elbette yapmadılar, siz birincisiniz ve bunu uzun süre daha böyle tutacağız” dedi. 6 Ocak saldırısı sırasında bazıları Trump markasıyla ilgili fikirlerini değiştirdi ve WMUR’un seçmenleri nasıl geri kazanabileceğini sordu. “Pekala, fikirlerini değiştirdiklerini bilmiyorum. Onlara yapılan muamele çok kötü, bence Vatanseverlere çok kötü davranılıyor ve bir seçimi protesto etmek için oradaydılar. Korkunç bir seçim, korkunç, seçimi örtbas etme biçimleri, seçimin işleyiş şekli, postayla oylama ve olan her şey yüzünden utanç verici ve birçok farklı şey var, farklı eyaletlerde görüyorsunuz, onlar Trump, “Orada birçok yönden bir mücadele oldu, çoğu büyük vatanseverler” dedi. WMUR, seçimlerin hileli olup olmadığını ve düzeltilip düzeltilmediğini sordu. “Vay canına, bazı eyaletler tamamen hileli, bence, bazı eyaletler ortaya çıkıyor. Her hafta buna dair daha fazla kanıt görüyorsunuz. Artık çok, çok şey görüyorlar. Mahkeme zaferleri kazandı, evet , bu çok üzücü. Buna artık asla izin veremeyiz. Özgür ve adil seçimler yapmalıyız. Hile yapamayacağınız için kağıt oy pusulalarına geri dönmeliyiz. Aynı adı verilen bir günlük oylamaya geri dönmeliyiz. Postayla oy pusulalarından mümkün olduğunca kurtulmamız gerekiyor. Trump, “Bu sorun asla olmayacak” dedi.

READ  Başkanlık seçimini Pompeo kazandı

Eski Başkan Donald Trump, 2024 başkanlık kampanyasını Cumartesi günü New Hampshire’da başlattı ve yeniden seçim kampanyasını açıklamasından bu yana WMUR ile ilk yüz yüze yerel röportajını verdi.

Trump oradaydı Baş Konuşmacı Salem Lisesi’nde düzenlenen yıllık New Hampshire Cumhuriyetçi Parti toplantısında.

Bire bir röportajda WMUR, ülkenin ilk ön seçimini, Demokrat Parti’nin bunu değiştirme tehdidini ve Başkanlığa aday olan biri için Granit Devletinin ne kadar önemli olduğunu sordu.

“Bu çok önemli, gelenek ve tarih açısından bile çok önemli ve bence Demokratların yaptığı korkunçtu çünkü onlar önemli bir şeyi bozdular ama Cumhuriyetçiler kırmadı. Ben yaptım ve ben yaptım.” Trump, “Elbette yapmadılar, siz birincisiniz ve bunu uzun süre daha böyle tutacağız” dedi.

6 Ocak saldırısı sırasında bazıları Trump markasıyla ilgili fikirlerini değiştirdi ve WMUR’un seçmenleri nasıl geri kazanabileceğini sordu.

“Pekala, fikirlerini değiştirdiklerini bilmiyorum. Onlara yapılan muamele çok kötü, bence Vatanseverlere çok kötü davranılıyor ve bir seçimi protesto etmek için oradaydılar. Korkunç bir seçim, korkunç, seçimi örtbas etme biçimleri. Orada bir mücadele oldu ve birçok yönden birçoğu büyük vatanseverler” dedi Trump.

WMUR, seçimlerin hileli olup olmadığını ve düzeltilip düzeltilmediğini sordu.

“Vay canına, bazı eyaletler tamamen hileli, bence, bazı eyaletler ortaya çıkıyor. Her hafta bunun daha fazla kanıtını görüyorsunuz. Artık çok, çok şey görüyorlar. Mahkeme zaferleri kazandı, evet , bu çok üzücü. Buna bir daha asla izin verilemez. Özgür ve adil seçimler yapmalıyız. Hile yapamayacağınız için kağıt oy pusulalarına geri dönmeliyiz. Aynı adı verilen bir günlük oylamaya geri dönmeliyiz. gün oylama. insanlar hastaysa postayla oy pusulalarından mümkün olduğunca kurtulmalıyız. ya da ordu, uzaktaysa, ama bir gün oylamamız olacak, kağıt oy pusulaları, seçmen kimliği, asla sahip olamayacaksın Bu sorun,” dedi Trump.

READ  Dame Edna'yı yaratan Avustralyalı komedyen Barry Humphries, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir