Jamie Foxx’un Chicago’daki tesisteki ‘tıbbi sorundan’ kurtulduğu bildirildi: İşte en son gelişmeler

Jamie Foxx’un tıbbi bir acil durumdan sonra Chicago’da rehabilitasyona girdiği bildiriliyor. (Fotoğraf: Getty Images aracılığıyla gelecekteki yayın)

Jamie Foxx’un “tıbbi sorunundan” bu yana bir aydan fazla zaman geçti ve oyuncunun durumuyla ilgili ayrıntılar az. Ancak yeni bir rapor, aktörün uzun bir hastanede kaldıktan sonra fiziksel rehabilitasyon üzerinde çalıştığını gösteriyor.

TMZ Jamie’nin 29 yaşındaki kızları Corinne Foxx ve 14 yaşındaki Anelise Bishop da dahil olmak üzere sevdikleri, onu Chicago’daki isimsiz bir tesiste ziyaret ettikleri sırada fotoğraflar aldı. Şehir birçok kişiye ev sahipliği yapıyor Ülkedeki en iyi fiziksel tıp ve rehabilitasyon merkezleriBuna göre ABD Haberleri. TMZ, Oscar kazananına yakın bir kaynağın “iyileşmekte olduğunu” söylediğini aktarıyor. (Aktörün bir temsilcisi, Yahoo Entertainment’ın yorum talebini yanıtlamadı.) Jamie’nin ne zaman geldiği belli değil, ancak geçen hafta yapılan bir güncellemede Corinne, babasının “haftalardır hastaneden çıktığını” söyledi.

11 Nisan’da 55 yaşında Eyleme geri dön Yıldız, açıklanmayan bir tıbbi acil durumun ardından Atlanta’da hastaneye kaldırıldı. Orada dört haftadan fazla kaldığı yaygın olarak bildirildi. Sağlığı bir sır olarak kalırken, bazı yayınlar sağlığı hakkında spekülasyon yaptı. Sevdiklerinin “en kötüsüne hazırlandıklarını” söyleyen bir açıklama, Corinne’in Cuma günü konuşmasına neden oldu.

Instagram hikayesinde “Medyanın nasıl çılgına döndüğünü görmek üzücü. Babam haftalardır hastanede ve iyileşiyor. Aslında dün turşu oynuyordu! Herkesin duaları ve desteği için teşekkürler” dedi. “Önümüzdeki hafta heyecan verici bir iş ilanı da var!”

Pazartesi günü TMZ’nin raporunun ortaya çıkmasından saatler önce Fox, Jamie ve Corinne’in ev sahipliği yapacağını duyurdu. Biz bir aileyizMüzik merkezli oyun şovunun 2024’te prömiyer yapması planlanıyor. Dizi, ünlü olmayan kişilerin akrabalarının ünlü aile üyeleriyle gizli düetler söylemesini konu alıyor.

READ  Lyrid Meteor Yağmuru 21 Nisan ve 22 Nisan'da Zirveye Çıkacak: Bilmeniz Gerekenler

Jamie’nin acil iş taahhütleri iptal edildi veya ertelendi. Bu ayın başlarında Fox, Nick Cannon’ın altıncı sezonun sunuculuğunu yapacağını duyurdu. Shazam’ı Yen Foxx iyileşirken. Kelly Osbourne, Corinne’in şovunun DJ’liğini devralıyor. Bu arada Universal Pictures, Jamie’nin çıkış tarihini erteledi. yoldan çıkmak itibaren 9 Haziran’dan 18 Ağustos’a kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir