‘Hacks’ Prodüksiyonu Yazarların Grevi Süresince Askıya Alındı ​​- Son Tarih

Özel: HBO Max/Universal TV hit komedi dizisinin 3. Sezonu çekimleri HilelerDeadline, başrollerini Gene Smart ve Hannah Einbinder’ın paylaştığı, yazarların grevi nedeniyle rafa kaldırıldığını öğrendi. Kaynaklara göre, grev süresince üretim askıya alınacak.

Herhangi bir senaryolu diziyi, sette showrunner yazmadan çekmek zordur. Bu özellikle doğru Hileler Şovun merkezinde yazının yer aldığı dizi, yaşlanmakta olan bir komedyen olan Deborah Vance (Smart) ve tomurcuklanan bir yazar olan Ava Daniels’ı (Einbinder) merkezine alıyor. Hileler Paul W. Downs, Lucia Aniello ve Jen Statsky tarafından düzenlendi. WGA kurallarına göre, bir grev sırasında üyeler, çekimler sırasında senaryo revizyonları da dahil olmak üzere herhangi bir yazı hizmeti veremezler.

3. sezonda yapım hileler, Şükran Günü’nden kısa bir süre sonra başladı ve Smart’ın başarılı bir kalp ameliyatı geçirdiği Şubat ayında ara vermeden önce Ocak ayındaki tatillerin ardından devam etti. Mart ortasında yeniden başladı.

Hileler İlk iki sezonunda 32 Emmy adaylığı ve Smart için iki heykel dahil 6 galibiyet toplayan ticari bir başarı ve ödül sahibi oldu.

Dizide Carl Clemons-Hopkins ve Jane Addams’ın yanı sıra Christopher McDonald, Kaitlin Olsen, Paul W. Downes, Poppy Liu, Rose Updoo, Mark Indicato, Meg Stalter, Angela E. Başrollerde Gibbs, Luenel, Johnny Sibilly, Joe Monte var. Ally Maki ve Lorenza Izzo.

Hileler Üniversal Televizyon tarafından yapılmıştır. Boulilu afişleri aracılığıyla Downes ve Aniello, First Thought Productions aracılığıyla Statesky, Fremoulin aracılığıyla Michael Schur, 3 Arts Entertainment aracılığıyla David Minor ve Morgan Sackett tarafından üretildi.

READ  Marianne Williamson, Biden'a Longshot 2024 Challenge'ı Başlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir