Ertesi Sabah: Google’ın Pixel Fold ile ilgili kararı

Samsung’un Galaxy Z Fold serisi, büyük esnek telefonların tartışmasız şampiyonu. Ancak – Çin dışında – doğal olarak bu unvanı taşıyor. Pixel Fold ile Google, Samsung’un bazı (ve katlanabilir) zayıflıklarını doğrudan ele alan katlanabilir bir meydan okuyucu yarattı. Google, 50’den fazla birinci taraf uygulamasının Pixel Fold gibi cihazlarda kullanım için zaten optimize edildiğini söylüyor. YouTube’daki masaüstü modu gibi bazı iyileştirmeleri daha önce görmüştük. Ancak, Android’i üreten aynı şirket tarafından yapıldığı için burada daha fazla özellik var. Ayrıca, sürükleyip bırakarak Google Fotoğraflar’dan resim paylaşabileceğiniz WhatsApp gibi üçüncü taraf uygulamaları da içerir.

etkileşim

Engadget’tan Sam Rutherford’a göre, Pixel Fold’un akıllı menteşesi ve ince kasası kullanımı ve taşınmasını kolaylaştırırken, daha geniş gövdesi telefonun dış ekranını daha kullanışlı hale getiriyor. Pixel Fold, daha iyi kameralar ve çoklu görevi biraz daha kolaylaştıran UI ayarlarıyla Samsung’un Z Fold 4’üne karşı çok şey sunuyor. Ana zorluk: 1.799 dolarlık fiyat etiketi. İncelemenin tamamına buradan göz atın.

– Matt smith

Kaçırdığınız En Büyük Hikayeler

2023 için en iyi ücretsiz oyunlar

Lucid, Aston Martin’in gelecekteki elektrikli araçlarını güçlendirecek

Urtopia’nın Chord e-bisikleti, teknolojiyi stille harmanlamayı hedefliyor

Virgin Galactic, 29 Haziran’da ticari bir uzay uçuşu başlatacak

5G için son tarih, bazı ABD uçuşlarını 1 Temmuz’a kadar durdurabilir

Biden yönetiminin 42 milyar dolarlık genişbant planı nihayet başlıyor

Ertesi Sabah sadece A değil Bülten – Bu günlük bir podcast. Pazartesiden Cumaya günlük sesli yorumumuzu alın Hemen buradan abone olun.

Kullanıcılar temel reklamlar, standart veya premium katmanlar alır.

Netflix, Temel planının artık Kanadalı aboneler için bir seçenek olmayacağını duyurdu. Halihazırda Temel planda olan herkesin bu plandan çıkma konusunda endişelenmesine gerek yoktur, ancak başka bir seçeneğe geçmeyi veya hesabını kapatmayı seçerlerse o seviyeye geri dönemezler. Kanada’da temel katman aylık 9,99 ABD Doları (CAD), geçen yıl başlatılan reklamlı temel katman ise 5,99 ABD Dolarıdır. Artık temel seçeneğini kaldırma kararı alan yayıncı, müşterilerini reklam yüklü bir izleme deneyimine doğru itiyor. Şirkete para kazandırıyor: 2023’ün ilk çeyreğinde Netflix’in temel reklam katmanları, kullanıcı başına standart planından daha fazla para kazandırdı.

READ  Hamas, İsrail'in rehine anlaşması teklifini reddetti

Okumaya devam et.

Yerel bodega’nız evinize envanter getirebilir.

Amazon, müşteri gönderilerini tamamlamak için 23 eyaletteki (Kaliforniya, New York ve Washington dahil) küçük işletmeleri kullanan yeni bir dağıtım merkezi sistemini kullanıma sunuyor. Bu işletmelerin güvenli depolama alanlarına ihtiyacı var ve büyük tatillerde günde ortalama 30 paket teslim ediyor. Amazon, 2015 yılında Hindistan’da “Yerim Var” sistemini başlattı ve hem Japonya hem de İspanya’ya genişletti. Bir ABD pilot programı 2020’nin sonlarında başladı, ancak odak noktası kırsal kesimdeki müşterilere teslimatı iyileştirmeye odaklanıyor. Yeni sistem Boston, New York City ve Los Angeles dahil olmak üzere 20’den fazla büyük şehri kapsıyor.

Okumaya devam et.

Planın maliyeti ayda 8 ABD Doları veya yılda 60 ABD Dolarıdır.

DMA

etkileşim

Meta, kendi Xbox Game Pass’i gibi VR oyunları için bir abonelik hizmeti oluşturuyor. Meta Quest+, kullanıcılara aylık 8 ABD Doları veya yılda 60 ABD Doları karşılığında “platformdaki en iyi oyunlara” erişim sağlar. Abonelikler bugünden itibaren Quest 2 ve Quest Pro’da mevcuttur. Kulaklık bu sonbahar geldiğinde Quest 3’e de geliyor. İlk iki galibiyete birinci şahıs nişancı tabanca kırbaç Ve Piksel Yırtık 1995. PlayStation Plus Essential’da olduğu gibi, üye olduğunuz sürece oyunlara erişmeye devam edeceksiniz.

Okumaya devam et.

Lunar Gateway uzay istasyonu için erken bir versiyon planlanıyor.

sahip olmak 2001: Bir Uzay Destanı Bize hiçbir şey öğretmedi mi? Evet. NASA, astronotların ChatGPT benzeri doğal bir dil kullanarak manevralar, deneyler ve daha fazlasını gerçekleştirmesine olanak tanıyan bir AI sohbet sistemi geliştiriyor.

NASA, sistemi Ay’ın yörüngesinde dönen ve NASA’nın Artemis görevini destekleyen bir uzay istasyonu olan Lunar Gateway’e yerleştirmeyi hedefliyor. Astronotların karmaşık kılavuzlara dalmak zorunda kalmadan deneyler veya manevralar yapma konusunda tavsiye almasına olanak tanıyan doğal bir dil arabirimi kullanacak.

READ  Zhanköy, Kırım: Ukrayna Savunma Bakanlığı, saldırıda Rus 'Kalibre' füzelerinin imha edildiğini söyledi.

Okumaya devam et.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir