Çarşaflar, 4 Temmuz gaz fiyatlarını galon başına 1.776 dolara düşürdü

Arabalar, kamyonlar ve arazi araçları, 4 Temmuz promosyonunun galonu başına 1,776 ABD dolarından yararlanmak için bazı Pennsylvania Sheaths lokasyonlarında sıraya giriyor. YUKARIDAKİ VİDEO: Araçlar, Pazartesi günü Lancaster County ve Manheim Pike’daki Tillerville Yolu üzerindeki Sheets istasyonunda dolmak için bekliyor. Sheetz, 4 Temmuz’u benzin fiyatlarını galon başına 1.776 dolara düşürerek kutlayacağını duyurdu. İndirimli fiyatlar, Bağımsızlık Bildirgesi’nin imzalandığı yılı anmaktadır. Sınırlı süreli promosyon 4 Temmuz sabah 00:01’de başladı ve tüm gün veya promosyon galonları bittiği sürece devam edecek. Pennsylvania, Maryland, Ohio, Kuzey Karolina, Virginia ve Batı Virginia’daki tüm Sheetz lokasyonlarında normal, E85 (esnek yakıt), etanol içermeyen (E0), kurşunsuz 88, orta sınıf ve birinci sınıf yakıt sınıfları için indirim uygulanır. Herhangi bir dizel yakıt teklifi için geçerli değildir. Sheetz’in başkanı ve CEO’su Travis Sheetz, “Sheetz bir aile şirketidir ve aile tarafından işletilmektedir ve her zaman hizmet verdiğimiz topluluklara ve müşterilere yardım etmenin yollarını arıyoruz” dedi. “Bu indirimin, 4 Temmuz’u arkadaşları ve aileleriyle kutlayan müşterilerimizin cüzdanlarında biraz daha bozuk tutmalarına yardımcı olacağını umuyoruz, bu da ulusumuzun doğum gününe açık bir selam niteliğindedir.” Sheetz mobil uygulaması veya web sitesi aracılığıyla not verin.

Arabalar, kamyonlar ve SUV’lar, galon başına 1,776 $’lık 4 Temmuz promosyonundan yararlanmak için bazı Pennsylvania Sheaths lokasyonlarında sıralanıyor.

YUKARIDAKİ VİDEO: Araçlar, Lancaster County’deki Tillerville Yolu ve Manheim Pike üzerindeki Sheets istasyonunda dolmak için bekliyor.

Pazartesi günü Sheetz, 4 Temmuz’u kutlamak için gaz fiyatlarını galon başına 1.776 dolara düşüreceğini duyurdu.

İndirimli fiyatlar, Bağımsızlık Bildirgesi’nin imzalandığı yılı anmaktadır.

harry hamel

Bu indirimli fiyat, Bağımsızlık Bildirgesi’nin imzalandığı yılı anmaktadır.

Sınırlı süreli promosyon 4 Temmuz sabah 00:01’de başladı ve tüm gün veya promosyon galonları bittiği sürece devam edecek.

READ  Nashville'de küçük bir uçağın otoyola düşmesi sonucu 2 yetişkin ve 3 çocuk hayatını kaybetti.

Pennsylvania, Maryland, Ohio, Kuzey Karolina, Virginia ve Batı Virginia’daki tüm Sheetz lokasyonlarında normal, E85 (esnek yakıt), etanol içermeyen (E0), kurşunsuz 88, orta sınıf ve birinci sınıf yakıt sınıfları için indirim uygulanır. Herhangi bir dizel yakıt teklifi için geçerli değildir.

Sheetz’in başkanı ve CEO’su Travis Sheetz, “Sheetz bir aile şirketidir ve aile tarafından işletilmektedir ve her zaman hizmet verdiğimiz topluluklara ve müşterilere yardım etmenin yollarını arıyoruz” dedi. “Bu indirimin, 4 Temmuz’u arkadaşları ve aileleriyle kutlamak için seyahat ettiklerinde, ulusumuzun doğum gününe bariz bir selam olarak, cüzdanlarında biraz daha bozuk tutmalarına yardımcı olacağını umuyoruz.”

Müşteriler, yerel Sheetz’lerinin Sheetz aracılığıyla belirli bir kaliteyi satıp satmadığını kontrol edebilir Mobil uygulama Veya İnternet sitesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir