Yelp, AutoZone, Lowe ve daha fazlası

Yelp Inc., New York’ta New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) katındaki bir monitörde. tanımlanır.

Michael Nagel | Bloomberg | İyi resimler

Gün ortası ticaretinde manşetlere çıkan şirketlere bir göz atın.

Yelp – Aktivist yatırımcı TCS Capital Management’ın hisse almasıyla çevrimiçi inceleme şirketinin hisseleri %9’dan fazla arttı. açık mektup Şirket, satış dahil olmak üzere stratejik alternatifleri keşfetmelidir. TCS Capital, Yelp’te %4’ün üzerinde bir pozisyon oluşturarak şirketin ilk beş hissedarından biri haline geldi. TCS, Yelp’in “şaşırtıcı derecede düşük değerde olduğunu” ve %120’lik bir primle hisse başına en az 70$’a özel sermayeli bir alıcıya satılabileceğini söyledi.

AutoZone – Otomobil perakendecisinin hisseleri, kazançların mali üçüncü çeyrek için beklentileri karşılamamasının ardından %5’ten fazla düştü. AutoZone, Refinitiv tarafından ankete katılan analistlerin 4.12 milyar $’lık fikir birliği tahmininin altında kalarak 4.09 milyar $ gelir bildirdi. Hisse başına 34.12$’lık kazanç, analistlerin 31.51$’lık tahminlerini aştı. Stoklar yıllık bazda %7,4 arttı.

Lowe’un Şirketleri – Ev geliştirme perakendecisi, analist beklentilerini aşan ilk çeyrek kazanç raporunda %2,8 arttı. Ancak şirket, tüm yıl görünümünü düşürdü.

Chevron – San Ramon, California merkezli enerji üreticisi gün ortası ticaretinde %3,1 değer kazandı. HSBC, Chevron’u Salı gününün erken saatlerinden itibaren satın alacak şekilde yükseltti, bu da petrol fiyatlarında bir toparlanma sinyali verebilir.

Zoom Video Communications – Video konferans stokunun ilk çeyrek raporunun ardından hisseler %7’den fazla düştü. Refinitiv’e göre şirket, hem kazanç hem de hisse başına gelir konusunda Wall Street beklentilerini aşarken, Zoom’un içinde bulunduğumuz çeyreğe ilişkin beklentileri yalnızca beklentilerle uyumluydu.

Broadcom — Broadcom hisseleri, Apple’ın Broadcom ile milyarlarca dolarlık bir çip anlaşmasını duyurmasının ardından yaklaşık %2 değer kazandı. Çok yıllı plan, iPhone üreticisinin ABD ekonomisine 430 milyar dolar pompalama taahhüdünden kaynaklanıyor.

READ  Biden, ateşli oy hakları konuşmasından bir yıl sonra başka bir sessiz adres veriyor

BJ’nin Toptan Satışı – Hisse senetleri, toptan satış kulübünün üç aylık kazançlarının Refinitiv tarafından tahmin edilen analistlerden daha kötü olmasının ardından %6,4 düştü. Benzin hariç karşılaştırılabilir kulüp satışları da beklenenden biraz daha zayıftı.

İç mekan egzersiz bisikletiyle tanınan bağlantılı fitness ekipmanı şirketi Peloton, yeni müşteriler kazanmak için yeni bir pazarlama stratejisini açıkladıktan sonra hisseleri %3 arttı. Peloton kendini yeniden keşfetmeye çalışırken gelen marka yeniden lansmanı, dijital uygulaması için yeni bir fiyatlandırma yapısı içeriyor.

Gelişmiş mikro cihazlar-yarı iletken şirketinin hisseleri %1,7 yükselerek 52 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bank of America, AMD’nin yapay zeka talebinden kaynaklanan “başka bir büyük fırsatın eşiğinde” olduğunu söyleyerek çip üreticisini satın aldığını Salı günü yineledi.

Biyoteknoloji stoğu, Cimerix – Bird’ün daha iyi bir performansla araştırma kapsamını başlatmasının ardından %1,4 arttı. Şirket, tümörler için “sınıfında birinci sınıf bir ajan” tedavisinin olumlu olduğunu söyledi.

Lifecore Biomedical – Lifecore’un 150 milyon dolarlık yeni finansman, ödenmemiş vadeli kredilerin geri ödemesi ve yeni bir dağıtım anlaşması açıklamasının ardından hisseleri %60 arttı.

Integra Life Sciences – Tıbbi teknoloji şirketinin ikinci çeyreği için zayıf rehberlik yayınlamasının ardından hisseler %15 düştü. Şirket, hisse başına kazancın 55 sent ile 59 sent arasında, önceki 75 sent ila 79 sent aralığının ve FactSet tarafından ankete katılan analistler arasındaki fikir birliği tahmini olan 77 sentin altında olmasını beklediğini söyledi. Integra, gelirin 372 milyon dolar ile 376 milyon dolar arasında, 396 milyon dolar ile 400 milyon dolar aralığının ve FactSet konsensüsü olan 398,1 milyon doların altında olması gerektiğini söyledi.

Goldman Sachs’ta sıfırdan satın almak üzere yükseltilen Quanterix, Innumerable Genetics’in ardından sağlık teknolojisi hisseleri sırasıyla %17 ve %15 arttı. Banka, Quanterix’in piyasa beklentilerinden daha iyi operasyonel verimliliğe sahip olduğunu söyledi. Ve şimdi iptal edilen farklı bir finansal profili olduğunu söyledi.

READ  Gurman: 26 Mart için planlanmış bir iPad duyurusu yok

Kar Tanesi – Hisseler, bulut bilişim hissesinin Çarşamba günü yayınlanacak olan üç aylık raporu öncesinde %2,1 arttı. Wells Fargo, şirketin kazançlarının iyileştiğini söyledi ve fazla kilolu notunu yineledi.

CCC Intelligent Solutions — CCC Intelligent Solutions’ın hisseleri, Evercore ISI’dan daha iyi performans elde etmek için yapılan yükseltmenin ardından %4,6 arttı. Şirket, mülk ve kaza sigortası endüstrisi için yazılım hizmetleri sağlayıcısının “yapay zeka yolculuğunda” günün trendi haline gelmeden çok önce olduğunu söyledi.

Spotify — Müzik akışı hizmeti, Guggenheim’ın güçlü kullanım trendlerini gerekçe göstererek ve Spotify’ın sağlıklı bir büyüme döngüsü başlatmasına yardımcı olarak hisseleri geri satın almasının ardından %1,3 arttı.

Bölgesel Bankalar – Birkaç bölgesel banka Salı günü yükseldi. Yakından PacWest %16,5 yükselirken, Comerica ve Zions sırasıyla %6,9 ve %8,8 arttı.

— CNBC’den Hakyung Kim, Michael Fox, Samantha Subin, Brian Evans, Yun Li, Sarah Min ve Michael Bloom raporlamaya katkıda bulundu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir