Neden Edwin Diaz’ın maaşı WBC’deki ucube yaralanmasından sonra Mets’e geri ödenecek?

LİMAN ST. LUCIE – Lig kaynaklarının doğruladığına göre Mets, Dünya Beyzbol Klasiğinde patellar tendonu yırtıldıktan sonra sakatlananlar listesinde yer alan yıldız yakını Edwin Diaz’ın maaşını geri ödeyecek. atletik.

Mets, WBC’ye katılırken bir sakatlık geçirdiği için Dias’a ödeme yapmayacak. Major League Baseball’un bu tür durumlarda takımı korumak için sigortası vardır. New York Post’un Perşembe gecesi ilk bildirdiği gibi, MLB’nin sigortası, sağ elini kullanan oyuncu bu sezon geri dönmezse Díaz’ın 2023 milyon dolarlık 18,64 milyon dolarlık maaşını karşılayacak. Ancak maaşının yine de lüks vergisine düşüp düşmeyeceği belli değil.

Mets genel müdürü Billy Eppler, ameliyatın iyileşmesi için tipik zaman çizelgesinin genellikle sekiz ay olduğunu ve bunun Diaz’ı 2023 sezonu için dışlayacağını söyledi. Perşembe günü ameliyat olan Diaz’ın yaklaşık bir hafta içinde resmi bir rehabilitasyon programına başlaması bekleniyor.

Díaz, bir kaynağa göre bir kutlama çarpışmasında yaralandığında Dominik Cumhuriyeti’ni 5-2 yendikten sonra Porto Riko takım arkadaşlarıyla kutlama yapıyordu. atletik.

Steve Cohen’in mülkiyeti altında Mets, başarı için yüksek bir bedel ödemeye istekli olduğunu gösterdi. Mets’in 2023 için toplam mali harcaması – yani oyuncu maaşları ve ödeyecekleri lüks vergisi cezası – 445 milyon dolar. Bu durum göz önüne alındığında, Diaz’ın maaş maliyetlerinde ne kadar tasarruf edildiğini söylemek zor; Bu rakam, Cohen’in gelecekte harcama yapmasını engellemiş değil. Geçen ay, “Bir şey yaptığımda, hiçbir şeyi yarım yapmıyorum. Ben varken, tamamen varım. Sıradanlığı pek kabul etmiyorum. Bu yüzden bazı yüksek beklentilerim var. Bu kulübe yatırım yapmam gerekiyorsa, yapacağım.

Ancak, çalışanlar geri ödemeden yararlanabilir. World Series umutları olan bir takım olarak New York, son takas tarihinde daha fazla para almak için daha iyi bir konumda olabilir. Açıkçası Mets, oyundaki en yakın, sağlıklı ve üretken olan Díaz’ı sevecektir.

READ  Madonna'nın ağabeyi Anthony Ciccone 66 yaşında hayatını kaybetti.

(En iyi fotoğraf Edwin Diaz: Brad Benner/USA Today)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir