‘Super Mario Bros. Filmi’ Varilden 678 Milyon Dolarlık Küresel Gişeye Ulaştı – Son Tarih

Pazar Güncellemesi, En son güncelleme…: Tüm ikinci sınıf hafta sonu, Cumartesi günkü projeksiyondan daha fazlasıyla geliyor, Illumination/Nintendo/Universal. Süper Mario Kardeşler Filmi Bir değerlendirme gitti 678 milyon dolar Küresel akış bu güne kadar devam ediyor. Bunun, bugüne kadarki uluslararası gişeden 330 milyon doları.

İkinci denizaşırı çerçevenin 71 pazardan 94,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Bu, geçen hafta sonu rekor kıran ilk çıkışından% 28’lik şaşırtıcı bir düşüşü temsil ediyor.

Daha öte…

Daha önce, Cumartesi: Perşembe gününe kadar dünya çapında 500 milyon doları geçtikten sonra, Illumination/Nintendo/Universal’s Süper Mario Kardeşler Filmi Şimdi tahmini yolda 659 milyon dolar Pazar gününe kadar dünya çapında. İçinde uluslararası bir gişe temsilcisi olarak derecelendirildi. 318,6 milyon dolar.

Cuma gününe kadar, Kardeşler Var 268,9 milyon dolar Yurtdışı pazarlardan 71 ve 551,9 milyon dolar Evrensel. Bütün hafta sonu sahili izleyerek geçiyor 82,6 milyon dolar Geçen seansın yıldız çıkışından tahminen %37 düşüş. Dün bildirdiğimiz gibi, film şimdiden 2023’ün en büyük stüdyo gösterimi oldu.

Ayrıca, dünya çapında bir numara olmuştur. 2 animasyon filmi, arkasında sadece Illumination/Universal var. Minyonlar: Gru’nun Yükselişi. Aynı şey Orta Doğu, Kore ve Japonya’daki henüz piyasaya sürülmemiş uluslararası filmler için de geçerli.

Aaron Horvath/Michael Jelinek’in yönettiği uyarlama, Pazar günü itibariyle Universal’in en büyük altıncı animasyonu oldu; geçmek şarkı söylemek (634,9 milyon dolar). Cuma günkü eylemle bu başarıldı Despicable Me (543,9 milyon dolar).

Yabancı sinemalarda, Chris Pratt/Charlie Day/Anya Taylor-Joy/Seth Rogen/Jack Black-starrer Avustralya, Almanya, İtalya, Meksika, Hollanda, İspanya ve BK ve İrlanda da dahil olmak üzere 25 pazarda 2023’ün 1 numaralı gösterimidir. . . 2019’dan beri dört pazarda en iyi stüdyo animasyonu/aile oyunudur: Meksika, Orta Amerika, Ekvador ve Venezuela.

READ  İsviçre Alpleri'nde kaybolan beş kayakçının cesedi bulundu

İçinde Meksika, Süper Mario Yılın 1 numaralı filmi ve şimdi üçüncü en çok hasılat yapan stüdyo animasyonu (yine cari fiyatlarla). üstesinden geldi Gru’nun Yükselişi Ve Oyuncak Hikayesi 3. Cumadan cumaya yerel cume, açılış çerçevesine göre %46’lık tam bir hafta sonu düşüşüyle ​​43,4 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

İçinde İngiltere ve İrlanda, Süper Mario Cuma gününden itibaren 38,6 milyon dolarla yılın en büyük filmi. Dün 3,6 milyon dolar hasılat elde etti ve bu, bir animasyon başlık için şimdiye kadarki en büyük ikinci Cuma günü oldu. İkinci sınıf oturumu, geçen hafta sonu ilk çıkışına göre %20’lik bir düşüş görüyor.

Almanya 26,9 milyon dolara ulaştı (yıldan bugüne kadarki en yüksek), Avustralya 16,5 milyon dolar ve yine 2023’ün en büyük sürümü. MarioPerşembe %27 arttı ve Cuma günkü av, piyasadaki en güçlü avlardan biriydi. Fransa Kabuller açılıştan Cuma gününe kadar 16.4 milyon $’a düştü ve sadece %14 düştü.

Tam uluslararası gişe duyurusu yarın geliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir