Packers ve Jets, Aaron Rodgers anlaşmasına doğru ilerliyor

Packers ve Jets arasındaki buzların çözülmesinin en somut kanıtı, Pazartesi günü, Green Bay GM Brian Gudkunst’un takımının oyun kurucu Aaron Rodgers için ilk turda bir seçim yapmayacağını kabul etmesiyle geldi. Bu açıklama, Packers’ın yaklaşan taslakta 13. genel seçimin teslim edilmesiyle vurgulanan bir paket üzerindeki ısrarlarından nihayet vazgeçtiklerinin bir işareti olarak yorumlanabilir.

Ancak aynı zamanda, gelecekteki olaylara dayalı olarak 2024’te ilk tur seçim olasılığına da işaret ediyor.

Yahoo Sports’tan Charles Robinson En son Arizona’danTüm takımlar bir araya gelebilir ve sonunda, NFL evreninin şu anki merkezinde iki takım için giderek daha kaçınılmaz hale gelen bir anlaşmada farklılıklarını çözebilir.

Jetlerin bir çift ikinci tur seçimle ayrılacağı söylendi. Robinson’un mevcut görüşmeleri karakterize ettiği gibi, Green Bay 2023’te ikinci tur bir seçim ve 2024’te ikinci tur bir seçim alacak ve bu, Jetlerin takımda Rodgers ile nasıl yaptığına bağlı olarak 2023’te ilk tur seçimine geçebilir.

Ayrıca, en son Dark Retreat’e başladığında yüzde 90 emekliliğe meyilli olduğunu söyleyen Rodgers’ın, bunu bir kariyer olarak adlandırmadan önce New York’ta yalnızca bir yıl geçireceği gerçeği de söz konusu. Jetler, Big’in 2025’te New York’a dönmesi şeklinde bu olasılığa karşı koruma istiyor.

Bitiş çizgisini aşan bir anlaşma yapmak kolay olmayacak olsa da, Packers 2023’te New York’un birinci tur seçimi beklentisiyle topuklarını kazırken, tartışmalar bir meydanı aşmış gibi görünüyor.

Packers, 2024 seçiminin 2023’teki takım ve/veya oyuncu performansına bağlı olmasına neden izin vermiyor? 2008’de Brett Favre donmuş tundradan Büyük Boy Elma’ya yolculuk yaptığında her iki franchise da benzer bir cihaz kullandı. Ve neden Jetleri Rodgers’ın sadece bir sezon sonra işi bırakmaya karar vermesi ihtimaline karşı korumuyorsunuz?

READ  Genişleyen yeni Samanyolu portresi, 3 milyardan fazla yıldız yakalıyor

Packers’ın Rodgers ile işinin bittiği açık. Kendileri için bir daha asla oynamayan bir adam için aldıkları her şey bir bonus. Bu yıl ikinci tur ve gelecek yıl ilk tur seçimleri ile sonuçlanırsa ve sonunda 2025’te orta tur seçimlerini geri vermek zorunda kalırlarsa, bu zaten franchise için güzel bir veda hediyesi. Başka bir franchise oyun kurucusuyla zihinsel olarak yolları ayırdı – Favre’den Rodgers’a ve Jordan Love’a, üçe üçe gidip gitmeyeceklerini öğrenmek için tam zamanında beceriksiz bir Baden değişiminde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir