Kayıp çocuğun cesedi selden günler sonra Delaware Nehri’nde bulundu: Polis

Yetkililer, 2 yaşındaki Matilda Shiels’in fiziksel görünümünden teşhis edildiğini söyledi.

Upper Makefield Kasabası Polis Departmanı, Pensilvanya, Bucks County’de ani sel baskınında kaybolan 2 yaşındaki bir çocuğun cesedinin Cuma günü Delaware Nehri’nden çıkarıldığını söyledi.

Polis, iki yaşındaki Matilda “Matty” Shiels’in akşam 5’ten kısa bir süre sonra bulunduğunu ve cesedinin görünüşü ve kıyafetlerinden teşhis edildiğini söyledi. Yetkililer, resmi kimlik tespitinin adli tıp ofisi tarafından Cumartesi günü yapılacağını söyledi.

Yetkililer, Matty ve 9 aylık erkek kardeşi Conrad Shiels’in 16 Temmuz’da anneleriyle birlikte ani sellere kapıldığını ve Çarşamba günü şiddetli hava koşullarının çocukları bulma çabalarını durdurduğunu söyledi.

Polis hala Conrad’ı arıyor ve dalış ekipleri arama yapmak için Cumartesi günü suya dönecek.

Yetkililer, çocukların annesi 32 yaşındaki Katie Chely’nin araçlarından kaçmaya çalışırken Matty ve Conrad’a tutunduktan sonra öldüğünü ancak şiddetli hava olayında sürüklendiğini söyledi.

Bucks County selinde dört ölüm daha doğrulandı Bucks İlçesi Adli Tıp Ofisi, onları Newtown Township, Pensilvanya’dan Enzo DeBioro, 78 ve Linda DeBioro, 74 olarak tanımladı; Titusville, New Jersey’den Susan Barnhardt, 53; ve Newtown Kasabasından 64 yaşındaki Yuko Love.

Adli tabip, tüm kurbanların boğularak öldüğünü söyledi.

ABC News’den Molly Nagel ve Bill Hutchinson bu habere katkıda bulundu.

READ  Ezeli düşmanlar İran ve Suudi Arabistan, Çin'in arabuluculuk yaptığı anlaşmada bağları yenilemeyi ve büyükelçilikleri yeniden açmayı kabul etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir