‘Everwood’ Oyuncusu 71 Yaşında – Zaman Çizelgesi

Aile raporuyla güncellendi: Treat Williams, Greg Berlandi’nin yapımcılığını üstlendiği filmdeki Dr. Andy Brown rolüyle tanınan bir aktördür. Everwood, öldü, zaman çizelgesi doğrulandı. Oyuncu, Dorset, Vermont’ta bir motosiklet kazasında öldü. 71 yaşında.

Ailesi, Deadline’a kısmen şu açıklamayı yaptı: “Treat, ailesine, hayatına ve zanaatına duyduğu sevgiyle doluydu ve tüm bu süreçte oyununun zirvesindeydi… Tüm hayranlarına lütfen. Treat’in hepinizi takdir ettiğini bilin.Kalplerden ve dualardan eksik etmeyin.

Aşağıdaki raporun tamamını okuyun.

Treat Williams tarafından geçen bir rapor

Sevgili Treat Williams’ımızın bu gece Dorset, Vermont’ta korkunç bir motosiklet kazasında vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi, şu anda şoktayız ve derinden üzülüyoruz. Treat, ailesine, hayatına ve zanaatına karşı sevgi doluydu ve tüm bunlar boyunca oyununun zirvesindeydi. Şimdi çok şok edici, ama Treat’in ailesi ve onu tanıyan herkes tarafından sevildiğini, derinden sevildiğini ve saygı duyulduğunu bilin. Yıkılmanın ötesindeyiz ve biz kederimizle uğraşırken mahremiyetimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Tüm hayranları, lütfen Treat’in hepinizi takdir ettiğini bilin ve lütfen onu kalbinizde ve dualarınızda tutmaya devam edin.

Williams Ailesi

Williams sevgiyle liderliği ele geçirdi Everwood Dört yıl boyunca, rol oyuncuya çok yakıştı. Williams, dizideki çalışmasıyla iki SAG Ödülü adaylığı aldı. Dizi hiçbir zaman reyting rekorları kıran olmadı ama Chris Pratt, Emily VanCamp ve Gregory Smith’in kariyerlerinin başlamasına yardımcı oldu. Gösteri geldiğinde Williams iyice ergenliğe girmişti.

İlk oyunculuk deneyimini 1975 yılında Thriller filmi ile yapmıştır. ölümcül kahraman. Ertesi yıl yardımcı bir rol oynadı. Ritz John Sturges’in filminde de rol aldı. kartal indi. Çıkışını 1979’da Milos Forman’ın George Berger’ini canlandırdığında yaptı. saç1967 Broadway müzikalinden uyarlanmıştır. Williams, film için Altın Küre Ödülü’ne aday gösterildi.

READ  15 Temel David Crosby Şarkısı

Aktörün diğer büyük ekran çalışması Steven Spielberg’in eserlerini içeriyor. 1941 (1979), Sidney Lumet’in Prensi (1981), Sergio Leone Bir Zamanlar Amerika’da (1984), aşırı ısı (1988), Öldüğünüzde Denver’da Yapılabilecekler (1995) ve Derin Yükseliş (1998)

Williams, Vermont’taki yaşam hakkında sık sık çevrimiçi paylaşımlar yapıyor ve sosyal medyada çiftlik ve taşra yaşamına duyduğu takdiri paylaşıyor.

TV’de, Williams’ın kariyeri 1983 yapımı bir TV filminde 40 yıl öncesine gitti. Dempsey Eski ağır siklet şampiyonu hakkında, oyuncuya geçici bir benzerlikten daha fazlası vardı.

En son altı bölümlük bir dizide Blue Bloods’da Lenny Ross olarak yer aldı. Bundan önce, Hallmark Channel’da göründü. Chesapeake Plajları 2016-2022 arası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir