Bucks County sel: Kurbanların kimliği tespit edildi, kayıp 2 çocuk için arama çalışmaları sürüyor

Yukarı Makefield Kasabası, Pa. (CBS) — Adli tabip ofisi, Bucks County, Upper Makefield Kasabasında hafta sonu meydana gelen ani sel felaketinde beş kurbanın kimliğini belirledi.

Newtown Kasabasından 78 yaşındaki Enzo Debiro, Titusville, New Jersey’den 53 yaşındaki Susan Barnhart, Güney Carolina, Charleston’dan 32 yaşındaki Kathryn Chely ve 64 yaşındaki Yuko Love olarak tanımlandılar. Newtown’dan. Bucks County Yargıç Meredith Buck’a göre, Newtown Kasabasından 74 yaşındaki Linda DePioro.

Buck, Enzo DePiro, Barnhart ve Celi’nin Cumartesi günü ekipler tarafından kurtarıldığını, Love ve Linda DePiro’nun ise Pazar günü bulunduğunu söyledi.

Buck, beş ölümün hepsinin hava durumuyla ilgili olduğunu ve tesadüfi olduğunu söyledi. Buck, beş kişinin de ani selde boğulduğunu ve Love’ın da yaralandığını söyledi.

Buck, “Bu çok zor zamanda kurbanların ailelerine ve arkadaşlarına en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz” dedi. “Bu aileler, bu topluluk ve Bucks County’nin tamamı için üzücü bir zaman.”

Selde iki çocuk kayıp. Polis, 2 yaşındaki Matilda Shiels ve 9 aylık erkek kardeşi Conrad Shiels’i arama çalışmalarına Pazartesi sabahı yeniden başladığını söyledi.

2 yaşındaki Matilda Shiels ve 9 aylık erkek kardeşi Conrad Shiels

Peder Jim Shiels ve 4 yaşındaki oğulları ve büyükanneleri selden sağ kurtuldu. Ancak 32 yaşındaki üç çocuk annesi Celie öldü.

Upper Makefield Kasabası İtfaiye Şefi Tim Brewer, “Baba 4 yaşındaki oğlunu alırken, anne ve büyükanne yaşları 9 aylık ve 2 yaşında olan iki çocuğu daha aldı” dedi. “Mucizevi bir şekilde baba ve oğlu sağ salim kurtuldu, ancak anneanne, anne ve iki çocuğu sel sularına kapıldı. Ölenlerden anneyi de kurtardık.”

Aile adına konuşan Matilda ve Conrad’ın amcası Scott Ellis, destekleri için minnettar olduklarını söylediler.

“Ailemiz, bu korkunç trajedinin kurbanlarını kurtarmak için tehlikeli ve zor koşullarda yorulmadan çalışan çok sayıda acil durum çalışanının muazzam çabaları için en derin şükranlarımızı sunar. Onların nezaketi, şefkati ve cesareti bize bu tarifsiz zamanda güç verdi. dedi Ellis.

READ  Sabrina Ionescu maç rekoru kıran bir 3 sayılık atış yaptı; Aslar beceri yarışmasını kazandı

Brewer, sonar, hava ve su operasyonlarının kurtarma çabalarına yardımcı olmak için Pazartesi günü kullanılabileceğini söyledi. Mürettebat ayrıca kurtarma köpekleri kullandı. Arama operasyonu gece boyunca ve Salı gününe kadar devam edecek.

Brewer, aramaya yardımcı olmak için Pennsylvania ve New Jersey’den ek varlıkların getirildiğini söyledi.

Ani bir Ani sel, Bucks County genelindeki kurtarma ekiplerini yüksek vitese geçirdi Cumartesi günü. Cumartesi günü saat 17.30 sıralarında şiddetli yağmur yağdı. Bu ani bir sele neden oldu.

Alan bir saat içinde 6 ila 7 inç yağmur aldı. En az 11 araba mahsur kaldı ve çok sayıda yol hasar gördü.


Yetkililer ve kayıp 2 çocuğun aile temsilcileri ölümcül grip flaşı sonrası basın toplantısı düzenledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir