Arizona'dan Salt Lake City'ye taşınan bir NHL takımının başlangıç ​​adı Utah olacak

NHL takımı Arizona'dan Salt Lake City'ye taşınmak Uzun vadeli bir isme karar verilene kadar en azından başlangıçta Utah olarak bilinecek.

Takımın yeni sahibi Ryan Smith Perşembe günü Associated Press'e “Utah'ın formasıyla başlayacağız ve logoyu ve her şeyi çözeceğiz, bunun ne olduğunu çözeceğiz” dedi. “Her iki durumda da Utah olacağız. İsmin ilk kısmı elimizde. Son kısmı yok.

Smith Entertainment Group tarafından satın alındı Eskiden Coyotes olarak bilinen franchise Perşembe günü lig yönetim kurulu tarafından oybirliğiyle onaylanan bir anlaşmaya göre, yeniden markalaşma çabalarını yürütmek üzere reklam ajansı Doubleday & Cartwright ile sözleşme imzalandı. Eski sahibi Alex Merulo Coyotes adını taşıyor Ve eğer bir arena oluşturabilirse serinin yeniden alevlenme şansı olacak.

Kulübün yerini değiştirmek için kısa süre, yer tutucu isimle bu tür ilk sezonu işaret ediyor Profesyonel Kadınlar Hokey Ligi Birinci yıl veya 2020 ve '21'den önce Washington'un NFL takımı General oluyorlar.

Smith, “Elbette Utah olacak” dedi. “'Hey, sonbaharda hazır olmalı' demememiz gerçekten önemli, özellikle de Utah'tayken. Bence her iki lig de harika ve süreci yürütmek ve düştüğünde bırakmak harika.” “

Bu süreç üzerinde çalışırken Smith'in ilk önceliği, oyuncuları ve personeli fiziksel olarak Utah'a taşımak ve onları eyalete yerleştirmekti.

Smith, “İyi bir kadro ve çok sayıda genç yetenek var ve bu adamları Smith Entertainment grubuna getirmeli ve onlara bunun ne anlama geldiğini ve neyle ilgili olduğunu göstermeliyiz” dedi. “Onları Utah eyaletiyle tanıştırmak ve topluluğu bir araya getirmek için bunun iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”

SEG ayrıca, NBA Utah Jazz'in evi olan Delta Center'ın altyapısıyla “tam hız ileride” olacak potansiyel yenilemeleri de dahil olmak üzere hokey için 12.000 engelsiz izleme koltuğuna sahip. Bu sayının 17.500 civarına çıkarılması planlanıyor.

READ  Cumhuriyet Bankası hisseleri, Fed kararı öncesinde ilk kez düştü

Smith, “Biz gerçekten arenamızı kullanmak ve mevcut en iyi çift spor sahasını inşa etmek için zaman harcamak istiyoruz çünkü insanları her iki maçı da izleyebilmeleri için mümkün olduğunca yakın veya dikey tutmak istiyoruz” dedi. . “Gerçekten eğlenceli ve zorlu ama bunu yapacağız.”

Utah'ı bir hokey pazarı haline getirmek, halihazırda mevcut olan 17 pist ve seriye bir avantaj sağlayan gençlik hokeyi programı nedeniyle zorlu bir süreç oldu. Smith, her yaştan oyuncunun oynamasını kolaylaştırmak için daha fazla çember yapmayı planlıyor.

1987-91'den 92-93'e kadar Uluslararası Hokey Ligi Salt Lake Golden Eagles takımında küçüklerde oynayan eski NHL oyuncusu Ken Saborin, şehirden övgüyle söz ediyor ancak başarının takımın nasıl oynadığına göre belirleneceğini düşünüyor. .

Sabourin Perşembe günü, “Başarılı bir ürün ortaya koyarlarsa, bu kesinlikle yardımcı olacaktır ve (Smith'in ekibi) muhtemelen bunu yapmaya kendini adamıştır” dedi. “İyi bir hokey pazarı, iyi bir spor pazarı; buna hiç şüphe yok. Taraftarlarının olduğunu düşünüyorum. Önemli olan dışarı çıksınlar ya da çıkmasınlar. Kesinlikle izleyecekler. Televizyon sorun olmayacak. Binadaki ilk yıl ne kadar iyi olursa olsun, bu bir sorun olmayacağından eminim.

Biraz kaymayı bilen ve çoğunlukla paten hokeyi oynayan Smith'in bu durumu umursamıyor. Taraftarların NHL hokeyi izlemek için binayı dolduracağının kanıtı olarak Delta Center'da biletleri tükenen NCAA turnuvası erkekler basketbol maçlarını gösteriyor.

“Utah hakkında bildiğim tek şey insanların ortaya çıktığıdır” dedi. “Burada durum farklı. Delta Center'da (caz için) 291 canlı kapalı gişe maçımız oldu. Sanırım şehre gelen tüm konserlerin biletleri tükendi. Bizim yaptığımız da bu. Geliyoruz ve ben Utah'taki insanlara çok güveniyorum.

Bu inanç hemen ödüllendirildi Smith dedi ki Şirket, satışın duyurulmasından sonraki ilk dört saat içinde 11.000 sezonluk bilet depozitosu aldı.

READ  Minnesotalı bir adam Wisconsin nehrinde bir genci bıçaklamaktan suçlu bulundu

___

AP NHL: https://apnews.com/hub/nhl

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir