Don Campbell, Lions'ın siyah formaları için kulis yaptı ve onları NFC Kuzey'i kazanmanın ödülü olarak aldı.

Lions yeni formalarını görücüye çıkardı Perşembe günü iç sahadaki bazı maçlarda giydikleri siyah formalar da dahil. Koç Don Campbell çok memnun.

Lions başkanı Rod Wood, Campbell'ın Lions için oynadığı sırada giydiği siyah formayı geri getirmesi için Lions'a baskı yaptığını açıkladı. Campbell'ın işe alınmasından kısa bir süre sonra Wood, 2021 NFL Draftı sırasında Campbell ile yaptığı bir tartışmanın hikayesini paylaştı.

“Göreve başlamasından birkaç ay sonra draft odasındayız – buradayken siyah giyiyordu – ve şöyle dedi: 'Rod, siyah formaları ne zaman geri alabiliriz?' 'Bir anlaşma yapacağım, ligi kazandığında siyah mayoyu geri getireceğim' dedim. Ben de zor durumda kaldım ve şans eseri o da teslim etti,” dedi Wood. gazetecilere söyledi.

Wood, Campbell ve takım arkadaşlarının, Lions için zor bir son olduğu dönemde siyah formaların büyük hayranları olduğunu söyledi.

Wood, “Onları sevdi. Buradayken onları giyiyordu, o zamanlar takımın favorisiydi ve yine bu konuda tutkulu ve bu onun oyuncu olduğu zamanlara bir geri dönüş.” dedi.

Geçen yılın Lions klasmanı şampiyonluğu otuz yıldır ilk kez elde edildi ve Campbell, franchise'ı 1950'lerden bu yana hiç olmadığı kadar sağlam bir zemine oturttu. Campbell'ın almak istediği şey arasında siyah formalar da var.

READ  Nashville okul saldırganının kimliği, 28 yaşındaki bir TN sakini olan Audrey Hale olarak belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir