'Gen V' oyuncusu Sanz Pertomo 27 yaşında hayatını kaybetti

Ailesi yaptığı açıklamada, Bertomo'nun bir motosiklet kazası sonrasında öldüğünü söyledi.

Sans Pertomo, Yıldız”Genel VAilesi ve temsilcileri, motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Oyuncu 27 yaşındaydı.

Cumartesi günü yayınlanan bir rapora göre kazaya başka kimse karışmadı.

Ailesi ve temsilcileri, “Sanata olan tutkusu ve doyumsuz yaşama iştahı onu tanıyan herkes tarafından hissedildi ve sıcaklığı, sevdikleriyle birlikte olmaya devam edecek” dedi. “Ailenin isteklerine saygı gösterilmesini rica ediyoruz. Mahremiyet açısından sevgili oğullarının ve erkek kardeşlerinin kaybının yasını tutuyoruz.”

Perdomo, Prime Video yan ürünü “Gen V.”deki Andre Anderson rolüyle tanınıyor.çocuklarBir süper kahraman komedisi.

“V. Nesil” yapımcıları, “Bu konuyu bir türlü kavrayamıyoruz” dedi Rapor Amazon Studios, Prime Video, Sony Pictures TV ve dizinin Instagram sayfalarında yayınlandı.

“Onu tanıyan ve onunla çalışan bizler için Chance her zaman büyüleyici ve güler yüzlüydü, doğanın heyecan verici bir gücüydü, inanılmaz derecede yetenekli bir aktördü ve hepsinden önemlisi çok nazik, sevimli bir insandı. Onun hakkında yazmak bile. Geçmiş anlamsızdı. ,” dediler. “Chance'in ailesi için çok üzgünüz, dostumuzu ve meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Lütfen bu gece sevdiklerinize sarılın.”

Perdomo, 2019'da BBC Stüdyoları yapımı Guilt by My Debt'teki rolüyle Britanya Akademi Televizyon Ödülü'ne aday gösterildi.

Perdomo'nun diğer televizyon rolleri arasında “Sabrina'nın Tüyler ürpertici Maceraları” ve daha fazlası yer alıyor.

Amazon MGM Studios ve Sony Pictures Television, Perdomo'yu anan bir bildiri yayınladı.

READ  Avrupa Turu LIV golfçüleri, hakemler rejimi cezalandırabilir

“Tüm Gen V ailesi, Sans Pertomo'nun ani ölümü nedeniyle mahvoldu” diyor. “Amazon MGM Studios ve Sony Pictures Television, Chance'in ailesine ve bu zor dönemde onu seven herkese en içten düşüncelerimizi ve desteğimizi iletiyor.”

Aktörler ve meslektaşları, merhum aktörün yeteneğini ve karakterini anmak için sosyal medyayı kullandı.

Patrick Schwarzenegger, “Canımı acıtıyor. Çok. Ne kadar yetenekli bir genç oyuncu ve harika bir arkadaş; çok erken gitti. Onunla Genvi'de çalışmak bir zevkti” diye yazdı. X'teki bir yazıdaEskiden Twitter'dı.

Netflix eş CEO'su Ted Sarandos düşüncelerini paylaştı Instagram gönderisi.

“Chance yetenekli bir genç oyuncuydu” diye yazdı. “The Chilling Adventures of Sabrina'da onunla çalışmak harikaydı. Netflix'teki herkes, Chance'in tüm ailesine ve arkadaşlarından oluşan geniş ailesine sevgi ve güç gönderiyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir