Final Four Mart Çılgınlığı canlı yayını: Bu gece UConn – Alabama maçını nasıl izleriz?

Mart Çılgınlığı Akışı

Maksimuma Bakın

Maksimum akış hizmeti logosu

Maksimum

Ayda 10 dolara TBS'deki oyunlar

Mart Çılgınlığı Akışı

Maksimum yıllık planlarla %40'tan fazla tasarruf edin. Sadece sınırlı süre için.

Son dörtlü üçe düştü. Erkekler 2024 NCAA basketbol müsabakasında üç takım hayatta kaldı ve Purdue adında bir takım Pazartesi günü ulusal şampiyonada yer aldı. Cumartesi günü erken saatlerde Boilermakers, şampiyonluk maçına ulaşmak için Cinderella NC State'i geçti.

Final Four'un ikinci maçında, geçen yılın galibi ve bu yıl Mart Çılgınlığı'nı domine eden 1 numaralı UConn oynuyor. Husky'ler hayır. 4, Alabama ile karşı karşıya kaldığında tekrarlanacak gibi görünecek.

İşte Final Four ve ulusal şampiyonluk maçı hakkında bilmeniz gereken her şey. Sonuç olarak, ayda 10 ABD Doları karşılığında (en fazla reklamlarla birlikte) turnuvanın son üç maçını izlemek için ihtiyacınız olan tek şey bir uygulamadır.

devamını oku: Kadınların Mart Çılgınlığı 2024: Caitlin Clarke'ı ve bugün oynanan her maçı nasıl izleriz?

UConn Husky Donovan Klingon topuna ateş ediyorUConn Husky Donovan Klingon topuna ateş ediyor

Donovan Klingen ve UConn Huskies, Final Four'da Alabama ile karşılaşacak. Kazanan Ulusal Şampiyonaya yükselir.

Maddie Meyer/Getty Images

Mart Çılgınlığı'nı nasıl izleyebilirim veya yayınlayabilirim?

Turnuvanın bu noktasında Final Four ve şampiyonluk maçı için yalnızca tek bir kanala, TBS'ye ihtiyacınız var.

TBS'yi kablolu yayın aboneliğiyle veya canlı TV yayın hizmetiyle izleyebilirsiniz, ancak en uygun fiyatlı abonelik maksimum aylıktır. Temel, reklam destekli ayda 10 ABD Doları Maksimum yayın hizmetiyle, Cumartesi günü Final Four maçlarının ve Pazartesi günü ulusal şampiyonluk maçının TBS yayınını izleyebilirsiniz.

Max/Warner Bros. Discovery

Max için reklam destekli programın maliyeti aylık 10 ABD dolarıdır ve TBS'deki son üç Mart Çılgınlığı oyununu içerecektir.

Max'te canlı spor için yakında ayda 10 ABD Doları tutarında bir B/R Sports eklentisi gerekecek, ancak bu yılın March Madness oyunlarını izlemek için onu aramanıza gerek kalmayacak. Warner Bros. Discovery, eklenti seçeneği için müşterilerden ücret almayı yarışmadan kısa bir süre sonrasına kadar erteliyor.

Max incelememizi okuyun.

Maksimum yıllık planlarla %40'tan fazla tasarruf edin. Sadece sınırlı süre için.

Max'in ücretsiz deneme sürümü var mı?

Hayır, Max ücretsiz deneme sunmuyor. Ancak yayın hizmeti, yıllık plan seçeneğiyle abone olursanız ilk yıl için %40 indirim sunuyor. “Reklamlı” sürüm için bu, yıllık 70 ABD doları, yani aylık 5,83 ABD dolarıdır.

Mart Çılgınlığı'nı izlemek için hangi cihazları kullanabilirim?

Bir iPhone veya Android telefonda ve bir iPad, Android tablet veya Amazon Fire tablette görüntülemek üzere Max akış hizmetine yönelik uygulamalar bulabilirsiniz. Max; Roku, Apple TV, Android TV/Google TV ve Fire TV gibi büyük yayın platformlarının yanı sıra büyük LG, Samsung ve Vizio üreticilerinin akıllı TV'lerinde mevcuttur. Ayrıca Xbox ve PlayStation oyun konsolları aracılığıyla da erişilebilir.

Daha fazla ayrıntı için tam listeye bakın Max için desteklenen cihazlar.

Final Four'un Mart Çılgınlığı programı nedir?

İşte Cumartesi günkü maçların programı (tüm zamanlar ET).

6 Nisan Cumartesi

  • HAYIR. 4 Alabama vs. No. 1 UConn, TBS'de 20:49

Mart Çılgınlığı turnuvasının programı nedir?

İşte tablonun geri kalanı, teker teker:

  • Final Four: 6 Nisan Cumartesi
  • NCAA Şampiyonası Maçı: 8 Nisan Pazartesi

Mart Çılgınlığı için en iyi canlı TV yayın hizmeti nedir?

Aylık maksimum 10 ABD dolarından sonra Sling TV, Final Four'u ve ulusal şampiyonayı TBS'de 40 ABD dolarından izlemek için bir sonraki en ucuz seçenektir.

Aynı anda birden fazla maç izlemek istiyorsanız, çoklu görüntüleme özelliğiyle YouTube TV, yarışma öncesi en iyi seçimdi. Zaman. DPS, YouTube TV, Hulu ile Canlı TV ve DirecTV Yayını sunar.

mancınık

Sling TV'nin ayda 40 dolarlık Blue planı, hem Final Four maçları hem de ulusal şampiyonluk maçı için iyi olan TBS'yi içeriyor.

Sling TV incelememizi okuyun.

Sarah Dew/CNET

DirectV Akışı

March Madness'ı ücretsiz olarak yayınlayabilir miyim?

NCAA'lara gidin Mart Çılgınlığı Canlı sitesi Veya kullan Mart Çılgınlığı Canlı Uygulaması Ve oyunları ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. March Madness'ı iOS ve Android cihazların yanı sıra Apple TV, Roku, Fire TV ve Xbox üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda AirPlay ve Chromecast'i de destekliyor.

Ücretsiz olan çoğu şeyde olduğu gibi, bir sorun var. Ücretli TV abonesi olduğunuzu kanıtlamadan yalnızca üç saatlik bir ön izleme alırsınız, ardından izlemeye devam etmek için oturum açmanız gerekir.

Yukarıdaki canlı TV yayın hizmetlerinin tümü ücretsiz denemeler sunar, istediğiniz zaman iptal etmenize olanak tanır ve sağlam bir internet bağlantısı gerektirir. Daha fazla bilgi mi arıyorsunuz? Canlı TV yayın hizmetleri kılavuzumuza göz atın.

READ  Ertesi Sabah: Google'ın Pixel Fold ile ilgili kararı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir