Dog, Taylor Swift'i Yeniden Yaratıyor ve Malone'un Yeni Müzik Videosunu Yayınlıyor

Taylor Swift ve Post Malone tüylü hayranlar!

20 Nisan Cumartesi günü, Lucas adında bir köpeğin yer aldığı bir Swift hayranı Instagram hesabı Bir hobi Swift ve Malone'un 19 Nisan Cuma günü yayınlanan “Fortnite” müzik videosuna bir bakış.

Instagram reelinde ekranın üst yarısında Lucas'ın “Fortnight” versiyonu yer alıyordu ve aralarına aşağıdaki gerçek video serpiştirilmişti.

Corinne Swifty, “Down Bad” şarkıcısı (34) ve Malone'un (28) daktilo önünde oturup şarkının sözlerini yazdığı videodaki birkaç sahneyi taklit etti. Lucas ayrıca Swift ve “İstediğini Al” şarkıcısı gibi giyinmişti.

Swift'i canlandırırken sarı bir peruk ve videoda da kendisine benzer Viktorya dönemi havası taşıyan siyah bir elbise giymişti. Köpeğin patilerinin yakın çekimleri, Grammy kazananının tıpkı Swift'in orijinal müzik videosunda yaptığı gibi siyah dantel eldivenler giydiğini ve Grammy kazananının parmaklarının yazmayı taklit ettiğini ortaya çıkardı.

Lucas, Malone'u oynarken rapçinin siyah takım elbise ceketini anımsatan bir kıyafet giymişti. Köpeğin boynunda, Malan'ın takımının altına giydiği yakalı gömleği temsil eden bir bandana vardı.

Taylor Swift sahnede performans sergiliyor.

John Shearer/TAS23/Getty


“Görüyorum @TaylorSwift Bu açıdan bakıldığında onu seviyorum” başlığını taşıyan video makarasında, ilk yarının sonunda “Clara Will” adlı şarkı yer alıyordu. İşkence Gören Şairler Dairesi Çift albüm.

Swift şarkının açılışında “Taylor Swift'e benziyorsun / Bu ışıkta onu seviyoruz / Sınırdasın, o hiç olmadı / Gelecek parlak, göz kamaştırıcı” diye mırıldanıyor.

“Fortnight” baş single'dır İşkence Gören Şairler Dairesi ve albümdeki iki işbirliğinden ilki.

Hiçbir hikayeyi kaçırmayın – abone olun İnsanların ücretsiz günlük bülteni Ünlü haberlerinden insanların ilgisini çeken hikayelere kadar, insanların sunduğu en iyi şeyler konusunda güncel kalmak istiyorsunuz.

Swift, bir gönderisinde şunları yazdı: “Fortnite müzik videosunu yazarken, bu müziği yaratmanın arka planını oluşturan, kafamda gördüğüm dünyaları size göstermek istedim.” instagram Videonun galasından sonra.

Taylor Swift.

Taylor Swift/İnstagram


“Üzerindeki her şey bir metafor veya albümün bir köşesine veya diğerine göndermedir” diye devam etti. “Benim için bu video, bu kaydın ve üzerinde anlattığım hikayelerin mükemmel bir görsel temsili oldu.”

Swift'in Sürümü videonun Ethan Hawke ve Josh Charles da yer aldı.

READ  ABD'nin FAA'nın United üzerindeki gözetiminin artması uçuş planlarını geciktirebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir