Prens William'la çiftlik dükkanını ziyaret ettiği bildirilen Kate Middleton'un fotoğrafı çekilmedi

ünlüler

“Mutlu, sağlıklı ve rahat” Kate Middleton ve kocası Prens William'ın hafta sonu yerel bir çiftlik mağazasını ziyaret ettikleri söyleniyor, ancak – garip bir şekilde – kraliyet söylentileri sırasında hiç fotoğraf çekilmedi.

Seyirciler şunları söyledi Güneş Galler Prensi ve Prensesi, çocukları Prens George (10), Prenses Charlotte (8) ve Prens Louis (5)'in oyun oynamasını izledikten sonra Windsor'daki bir çiftlik dükkanında durdu.

42 yaşındaki Middleton'un iyi durumda olduğu yönündeki söylentiler bazı kraliyet mensuplarına rahatlık ve kolektif bir rahatlama getirse de, aynı zamanda her zamankinden daha fazla soruyu gündeme getiriyor gibi görünüyor.

Kasım 2023'te burada fotoğraflanan Kate Middleton'un hafta sonu İngiltere'nin Old Windsor kentinde bir çiftlik mağazasını ziyaret ettiği söyleniyor. İyi resimler

Bir görgü tanığı, “Tüm söylentilerden sonra onları orada görünce şaşkına döndüm” dedi. “Kate, William'la alışveriş yapıyordu ve mutluydu, iyiydi.”

Middleton'un Windsor Kalesi'nden arabayla beş dakika uzaklıktaki Windsor Farm Shop'u ziyaretinin kaynağı, “Çocuklar yanlarında değil, ancak bu onun mağazalara gidecek kadar sağlıklı olduğuna dair iyi bir işaret” diye ekledi.

Post, yorum almak için Kensington Sarayı'na başvurdu.

Middleton'ın sağlıklı yolculuğunu belgeleyen fotoğrafik kanıtların bulunmaması, 17 Ocak'ta yapılması planlanan mide ameliyatı sonrasında sağlık durumunun iyi olduğuna dair söylentileri durdurmadı.

Kraliyet ailesi, iki haftalık hastaneden eve döndüğünden beri çoğunlukla ilgi odağı olmaktan uzak duruyor ve iyileşmeyi evde yapmayı tercih ediyor. Windsor'daki Adelaide Kır Evi.

Kraliyet ailesinin Windsor Kalesi'ne arabayla beş dakika uzaklıktaki Windsor Farm Shop'u ziyaret ettiği bildirildi. Getty Images aracılığıyla PA görüntüleri

Bir dizi komplo teorisi, onun kamu hayatından yokluğunda kök saldı ve bu teori, büyük basın kuruluşlarından “cinayet ilanı” alan, yoğun şekilde düzenlenmiş bir Birleşik Krallık Anneler Günü fotoğrafını yayınladıktan sonra yoğunlaştı.

Geçen hafta Middleton'un üst düzey personeli, son haftalarda prensesi görmediklerini veya onunla konuşmadıklarını ve operasyon sonrasındaki sağlık sorunlarından habersiz olduklarını söyledi.

READ  San Diego sakinleri, SpaceX roketinin SoCal gökyüzünü sallamasını hayranlıkla izliyor - NBC 7 San Diego
İzleyiciler, Galler Prensi ve Prensesi'nin, çocuklarının oyun oynamasını izledikten sonra Windsor çiftlik mağazasına uğradıklarını söyledi. İyi resimler

Prenses en son resmi olarak Noel Günü İngiltere'nin Sandringham kentindeki bir kiliseyi ziyaret ettiğinde görüldü.

Üç çocuk annesinin 31 Mart 2024'e denk gelen Paskalya sonrasına kadar kamu görevlerine dönmesi beklenmiyor.

Daha fazlasını kabul et…




https://nypost.com/2024/03/18/entertainment/kate-middleton-reportedly-visits-farm-shop-with-prince-william-not-photographed/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20c20buttons=buttonsite%20

Paylaşılacak URL'yi kopyalayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir