Gwyneth Paltrow’un kayak kazası davasındaki şarj davası temyiz edilebilir

haberler

1 Nisan 2023 | 10:03

Gwyneth Paltrow’u kayak kazası nedeniyle dava eden ve başarısız olan doktor, temyize gitmeyi planlıyor olabilir.

Oyuncuyu 2016 yılında Utah yokuşlarında yaralamakla suçlanan doktor Terry Sanderson’ın avukatı, müvekkilinin yeni bir yargılama veya olası bir temyiz için mahkemeye başvurmak da dahil olmak üzere tüm seçenekleri değerlendirdiğini söyledi. TMZ Cumartesi bildirdi.

Savcı Robert Sykes, davada temyize zemin oluşturabilecek hatalar yapıldığına inandığını söyledi.

Gwyneth Paltrow, Utah’ta bir kayak kazası testi sırasında. Jüri onun lehine karar verdi ama ona dava açan doktor itiraz edebilirdi.

Yargıcın, Gwyneth’in avukatlarının, Sanderson Paltrow’un geçmişinin – ve diğer yasal meselelerin – içine girmesine izin vermeden, Terri’nin dağ çatışmasıyla “tamamen alakasız” geçmişini ortaya çıkarmasına izin verdiğine işaret etti.

Doktor, 2019’da Deer Valley kayak merkezindeki kazanın kendisini beyin felci geçirdiğini ve başkalarıyla olan ilişkilerine zarar verdiğini söyleyerek Paltrow’a 3,1 milyon dolarlık dava açtı.

Bir yargıç ilk şikayetini reddettikten sonra, Sanderson bu kez 300.000 $ tazminat talep ederek yeniden dava açtı.

Bir jüri kayak kazası davasında Gwyneth Paltrow’un lehine karar verdi, ancak onu dava eden doktor temyize gidebilir.
Instagram/Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow’a 2016 Utah kayak kazası nedeniyle 3,1 milyon dolarlık dava açan ve başarısız olan doktor Dr. Terry Sanderson temyize gidebilir.
İyi resimler

Paltrow, 1 dolar artı altı rakamlı yasal ücretleri için karşı çıktı. Sonunda kazandı ve jüri, aktrisin kazadan sorumlu olmadığı konusunda anlaştıkları için ona sembolik bir meblağ verdi.



https://nypost.com/2023/04/01/doc-who-sued-gwyneth-paltrow-in-ski-crash-trial-may-appeal/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20

Paylaşmak için URL’yi kopyalayın

READ  Hisse Senetleri, Haberler, Veriler ve Kazançlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir