Yarasa Adam? Guilty Gear Strife için duyuruldu, Asuka r. Cruise şaka yapıyor gibiydi.










Guilty Gear Strive’ın bir sonraki DLC karakterinin Nisan ayına kadar biraz erteleneceği daha önce duyurulmuştu ancak bu geceye kadar kimliklerini bilmiyorduk.





Arc World Tour 2022 Finalleri Batman’in Ardından Ortaya Çıkan Arc System Çalışmaları? (namı diğer Delilah), oyunun ikinci sezonuna katılan 3. DLC karakteri olacak.









Strive’s Another Story genişletmesinden Delilah, dövüşün çoğunu kendisi için yapmak için kardeşinin kırık karyolasını kullanarak Guilty Gear XRD serisinin kadrosuna katılıyor.


Orijinal Batman’in aksine, Delilah düzeneğe bağlı değildir ve en iyi günlerini görmüş olan makinenin yanında savaşırken bile kendi başına hareket edebilir.




Kafa atma ve top spin seçenekleri gibi bazı tanıdık hareketler görüyoruz, ancak erkek kardeşine kıyasla biraz heteroseksüel bir dövüşçü.


Yarasa Adam? Yeni Stage Fairies Forest Factory’nin Strive için Season Pass 2’nin bir parçası olarak 6 Nisan 2023’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.


Fragmanın sonunda ArcSys, Mayıs ayındaki bir sonraki DLC karakteri için kısa bir teaser yayınlayacak ve Asuka R. Görünüşe göre Cruise’u iş başında görmenin zamanı geldi.





Hayranlar, 20 yılı aşkın bir süredir Asuka’nın (diğer adıyla o adam) bir dövüş oyunu karakteri olarak neler yapabileceğini görmek için bekliyorlar ve onun hikayedeki rolü göz önüne alındığında, onu elde etmek için başlangıçta düşündüğümüzden daha uzun süre beklemek zorunda kaldık. Görünüşe göre Usta Sihirbaz sadece birkaç ay uzakta.


Geliştiriciler ayrıca Guilty Gear Strive için 3. Sezon üzerinde çalıştıklarını, bu nedenle oyun desteğinin en az 2024 yılına kadar devam edeceğini gecenin duyurularını tamamlamak için duyurdular.

READ  Kış fırtınası: Kaliforniya'dan New York'a kadar 65 milyondan fazla insan kış hava durumu uyarıları altında


Batman’in tam fragmanını izleyebilir misiniz? altında.











Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir