Trail Blazers vs. Warriors sakatlık raporu: Kim Portland’ı tercih etmez?

Portland, yarın akşam Trail Blazers’a karşı büyük bir maçla karşı karşıya kalacak altın Devlet savaşçıları San Francisco’da, ancak birkaç önemli oyuncu olmadan oynamak zorunda kalacaklar.

Takım, Ryan Arcidiacono (bel ağrısı), Ibo Badji (sol diz ağrısı), John Butler Jr. (G Ligi iki yönlü), Jusup Nurkic (sol baldır gerginliği), Anfernie Simons (sağ ayak bileği burkulması) ve Justise Winslow’u duyurdu. (sol ayak bileği burkuldu) Salı günkü Warriors maçında oynamayacak.

Bu arada, eski Blazers guardları Gary Payton II (çekirdek kas yaralanması), Stephen Curry (bacak alt), Andrew Wiggins (kişisel nedenlerle), Ryan Rollins (kırık bacak) ve Andre Iguodala (kalça) Salı günü sahada olmayacak. Savaşçılar. Draymond Green dizinden sakatlık geçiriyor ama muhtemel olarak listeleniyor.

Blazers, Curry’nin oturduğu için şanslı, ancak birkaç önemli oyuncunun kaybını telafi etmek zorunda kalacak. Damian Lillard tekrar 71 sayı atmaya çalışabilir, ancak Klay Thompson bu çıktıyı karşılamak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

Blazers ve Warriors, Salı gecesi Chase Center’da saat 19:00’da tüyo veriyor.

Devamını oku

READ  Tamar Hamlin, Bills playoff maçını evinden izleyeceğini tweetledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir