Teksaslılar DiMeco Ryans’ı işe alırken Broncos baş antrenör olarak Sean Payton’ı işe aldı | NFL

Denver Broncos ve Houston Teksaslılar Salı günü yeni baş antrenörlerinin kimliğine karar verdiler.

SON DAKİKA: Kaynaklar ESPN’e göre Saints and Broncos, Super Bowl kazanan HC Sean Payton için tazminatı kesinleştiriyor Bu, Payton’ın Denver’ın bir sonraki baş antrenörü olmak için Broncos’la anlaşma imzalamasının önünü açıyor.

Yani Payton’ın bir sonraki HC olarak Denver’a gitmesi bekleniyor. pic.twitter.com/HA4RAtE6P8

— Adam Schefter (@AdamSchefter) 31 Ocak 2023

Sean Payton’ın eski takımı Broncos tazminatı kabul etti, ESPN raporları New Orleans Azizleri2009 sezonunda birlikte Super Bowl’u kazandığı . Anlaşmanın Broncos’un Payton’ı ve Saints’in 2024 üçüncü tur draft seçimini kapsadığı bildiriliyor. New Orleans, Denver’ın 2023 ilk tur seçimini (30 numara) ve Broncos’un 2024 ikinci tur seçimini alacak.

Bu sırada, Houston Texans doğruladı DiMeco Ryans’ı yeni baş antrenörleri olarak imzaladılar. Ryans, San Francisco 49ers’ın savunma koordinatörü olarak büyük beğeni topladı.

38 yaşındaki oyuncu, 2006 taslağının ikinci turunda onu seçtikten sonra Teksaslılar için altı sezon oynadı. Takımda bir defans oyuncusu olarak Yılın Savunma Oyuncusu ödülünü kazandı ve iki Pro Bowls’a seçildi. Bir teknik direktör olarak, kendisini bir savunma zekası olarak öne çıkardı: 49ers, onun liderliği altında en iyisiydi. NFL Geçen sezon izin verilen sayı ve yardalarda.

San Francisco, Ryans’ın savunma koordinatörü olduğu koşuya karşı özellikle etkiliydi ve takımları maç başına 77,7 yarda, ligde ikinci sırada tutuyordu. Bu, bu sezon 170,2 yarda izin vererek NFL’de son sırada yer alan Houston’ın koşu savunmasıyla tam bir tezat oluşturuyor. Texans, 2019’dan beri kazanan bir sezon geçirmedi, ancak geçen yıl Deshaun Watson’ı Browns’a takas ettikten sonra bu yılki draftta 2. sırayı ve Cleveland’ın 2023 ve 2024’teki ilk tur seçimlerini aldı.

Texans’ın sahibi Cal McNair yaptığı açıklamada, “Pek çok nedenden dolayı DeMeco, organizasyonumuz için bir lider ve koç olarak aradığımız her şeye sahip” dedi. “Yüksek kaliteli oyuncular geliştirme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip ve San Francisco’da geçirdiği son altı sezon boyunca savunma planını sürekli olarak yeniledi.

“Bu sürece taraftarlarımızın ve şehrimizin gurur duyacağı birini bulma hedefiyle başladık ve bunu başardık. Çeşitli insanlardan inanılmaz geri bildirimler ve destek alırken, onunla görüşmelerimiz ve vizyonu Futbol takımımız, bir organizasyon olarak gelişmeye devam ederken onu bize liderlik edecek mükemmel bir koç yaptı.

Ryans’ın randevusu, Texans tarihinde art arda üç siyah baş antrenörü işe alan ilk NFL takımıdır.

Payton, 2006’da Saints’in baş antrenörlüğünü devraldığında mücadele eden bir takımı da miras alacaktı. Gelecekteki Onur Listesi oyun kurucusu Drew Brees ile birlikte Payton, Saints’i dokuz kez playofflara götürdü ve NFC Güney unvanını kazandı. Yedi durum.

Payton, geçen sezon Saints’ten ayrıldıktan ve bu sezon dışında yayıncılıkta çalıştıktan sonra New Orleans ile sözleşmesi altındaydı.

Bu sezon 5-12 galip gelen ve playoff kuraklığını yedi yıla çıkaran Broncos, 4-11’lik galibiyetin ardından Aralık ayında çaylak teknik direktör Nathaniel Hackett’i kovdu. Geçici teknik direktör Jerry Rosberg 1-1 kazandı.

Payton’ın ana görevi, 11 yıllık profesyonel oyuncu, Seattle’dan dört premium draft seçimi ve üç oyuncu için gişe rekorları kıran bir takasın ardından en kötü istatistiksel sezonunu geçirdikten sonra, oyun kurucu Russell Wilson’ı galibiyet yollarına geri döndürmek olacak.

Broncos, birinci ve ikinci tur seçimlerini Wilson karşılığında Seahawks’a takas etti. Broncos’u ilk tur oyuncularını gönderen Miami Dolphins’e takas geçiş acelecisi Bradley Chubb ile ilk tura geri döndüler. san francisco 49ers. Bu seçim artık Azizlere ait.

READ  Yunanistan'ın kuzeyindeki Tempe yakınlarında bir tren kazasında 29 kişi öldü, 85 kişi yaralandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir