Tamar Hamlin, Bills playoff maçını evinden izleyeceğini tweetledi



CNN

Bufalo Faturaları Güvenlik Tamar Hamlin Pazar günü, New York Orchard Park’ta Miami Dolphins’e karşı Bills’in playoff mücadelesini evinden izleyeceğini tweetledi.

“Kalbim bugün yarışan adamlarım için atıyor!” hamlin Bunu tweetledi. “İyileşmeme odaklanırken evimden destek. Onlarla orada olmaktan başka bir şey istemiyorum! LFG #billsmafia”

Tweet bir gün sonra geliyor hamlin ESPN ve Associated Press’e göre, takımın New York, Orchard Park’taki tesisini ziyaret ettiği bildirildi.

Bills hücum hattı koçu Aaron Cromer’ın kızı Brooke, yazdı Hamlin Twitter’da antrenmandaydı.

“Bugün Tamar’ı gördüm ve gözlerim yaşlarla doldu! Onu yürürken görmek ne büyük bir mucize. Ne mutlu bize!” dedi. yazdı “Daha çok duaya ihtiyaç var! Erkekler için güzel bir an!

Bills defans oyuncusu Matt Milano tarafından Instagram’da yayınlanan bir fotoğrafta, Hamlin kamera dışındaki başka birini selamlarken gülümsüyordu.

Ne Hamlin’in temsilcileri ne de Bills, CNN’in yorum talebine yanıt vermedi.

24 yaşındaki oyuncu, 2 Ocak’ta Cincinnati Bengals ile oynanan bir deplasman maçında sahada kalp krizi geçirdikten sonra bir haftadan uzun süre hastanede kaldıktan sonra Buffalo Genel Tıp Merkezi’nden Çarşamba günü taburcu edildi.

Hamlin başlangıçta Cincinnati’de hastaneye kaldırıldı, ancak doktorların kritik durumunun ameliyat için yeterince ilerlediğini belirlemesi üzerine Pazartesi günü bir Buffalo tesisine nakledildi.

Bills’in Pazar günü NFL joker turunda Miami Dolphins ile oynaması planlanıyor.

READ  Kaynak, Biden'ın görev süresine ait gizliliği kaldırılmış belgelerin Başkan Yardımcısı'nın özel ofisinde bulunduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir