Rosenthal: Trey Turner’ın grand slam’i, ABD WBC yarı finallerine yükselirken heyecan verici bir geri dönüş sağlıyor

MIAMI – Trey Turner, kariyerinde tam olarak bir kez Venezüellalı sağ bek Silvino Bracho ile karşı karşıya geldi.

FS1’de onunla röportaj yapmadan önce bana “Ad-pat vurgusunu izleyin” dedi.

“Kötü?” Diye sordum.

“Çok kötü,” diye yanıtladı Turner.

Yarasa 26 Eylül 2016’da gerçekleştiTurner’ın eski takımı Nationals, bir maçın dokuzuncu vuruşunda Diamondbacks’i 14-4 geride bıraktı. Bracho 82 mph kaydırıcı fırlattı. Turner vuruşunu kontrol etti. İlk topu o kadar zayıftı ki koşusu yoktu.

Çok kötü – ve Turner’ın tam referansı, Bracho Cumartesi gecesi Dünya Beyzbol Klasiği çeyrek finallerine üslerle girdiğinde, Venezuela ABD’yi 7-5 geride bıraktığı için sekizincinin sonunda değil.

Trey Turner’ın ikinci kez Silvino Bracho ile karşılaşması, Phillies için ilk karşılaşmasından daha iyiydi. (Sam Navarro/ABD Bugün)

Turner, ABD Takımının 300 milyon doları hayır. 9 Hitter birinci vuruş için hızlı bir şekilde eğildi. İkinci vuruş için başka bir hızlı atıcıya faul yaptı. Bu süre zarfında, hitlerinden biri bir homer olmasına rağmen, WBC’de 13’e 3’tü. Tıpkı normal bir bahar antrenmanında olduğu gibi hala vuruşunu buluyordu. 0-2’de, arkasında Mookie Betts ve Mike Trout’un olduğunu biliyordu.

Bracho, son dört sezonda sadece dört büyük lig maçına çıktı. Venezuela menajeri Omar Lopez, Tim Anderson’ı gezdirdikten sonra sol saha oyuncusu Jose Quijada’yı çıkarmak zorunda kaldı ve çimdik atıcı Pete Alonso’nun bloop single’ının JD Realmuto’yu atarak üsleri doldurmasına izin verdi. Lopez, Jose Alvarado’ya yaklaştıkça dörtten fazlasını alamadığını söyledi.

Bracho, plakanın kalbi üzerinden Turner’a bir değişiklik yaptı. Turner bu sefer vuruşunu kontrol etmedi. Bunun yerine, öfkeyle sahaya döndü ve tek elli muhteşem bir finişle takip etti. Pek çok şüpheyle dolu bir gecede, yardımcısı Daniel Bard korkunç bir kontrol kaybı yaşadı, 5-2’lik bir farkı 6-5’e çevirmeye yardım etti ve Turner şüphesiz nihai, ölümsüz grand slam’i vurdu.

Turner, “Kendimi bayılmış hissediyorum,” dedi.

O yalnız değil.

ABD Takımı menajeri Mark DeRosa, “Koçlar da dahil olmak üzere yaklaşık 35 kişi gördüm” dedi.

Turner, DeRosa ve Co. için anılar puslu olabilir, ancak kanunsuzlar gördüklerini asla unutmayacaklar. Turner, heyecandan titreyerek ve sığınağı işaret ederek birinci aşamaya yöneliyor. Ardından, Venezuela ve diğer birçok yabancı takımın yaptığı gibi, ABD Takımının neredeyse tamamı onunla kutlama yapmak için evinde beklerken üçüncü oldu.

READ  Yelp, AutoZone, Lowe ve daha fazlası

Birinci lig kulüpleri o kadar çekingendir ki sığınak sadece yürüyüşler için boşalır. Ancak 2000-01 sezonunda Venezuela’da Leones del Caracas forması giyen DeRosa, Cumartesi gecesinin farklı olması gerektiğini biliyordu. WBC tek elemeye düştü. Ve Miami’deki biletleri tükenen kalabalığın Venezüella’yı destekleyeceği kesin.

DeRosa, Venezüella takımının enerjisine uyması için maçtan önce oyuncularına “bırakın” dedi. Bir Amerikalı oyuncu home run yaparsa, onunla home plate’te buluş. Nolan Arenado da benzer bir mesaj paylaştı. Arenado, ABD Takımının etkili bir şekilde bir yol takımı olacağını söyledi. Kendi enerjisini üretmelidir.

Arenado bitirirken 2017 WBC Amerikan kahramanı Adam Jones odaya girdi. Oyunculara kendinizi geliştirmelerini söyledi. Takım arkadaşlarınıza kalabalıktan daha yüksek sesle söyleyin. Oh, ve istersen tekli pompala, çünkü rakibin böyle yapacak.

Yakalayıcı Realmudo, “Havuz oyunlarında biraz ölüyüz,” dedi. “Ama burada, arkalarında çok sayıda taraftar olacak ve sığınaklarımızda bir araya gelip elimizden geldiğince fazla enerji yaratmalıyız. Bu mesajı maçtan önce almak ve ne bekleyeceğinizi bilmek önemlidir. içeri.

Jones, Amerikalıların “dinamik” olmasını istiyordu ve ilk vuruşta da öyleydiler, Venezüellalı açıcı Martin Perez’i arka arkaya beş tekliyle 3-0 öne geçirerek dövdüler. Venezuela’dan Luis Ares alt yarıda iki homer’ından ilki ile karşılık verdi, bu iki turluk bir şut, gecenin WBC standartlarına göre bile olağandışı olduğunun ilk göstergesini sağladı.

Geçen sezonun AL vuruş şampiyonu Ares, ana dallarda hiçbir zaman iki homer oyunu üretmedi. Kahretsin, 850 profesyonel maçta sadece 20 vuruş yaptı. Ancak Turner’ın daha sonra ABD Takımının kendi geri dönüşü hakkında konuşurken söylediği gibi, “Ağzınıza bir yumruk yediğinizde karşılık vermelisiniz.”

Daha fazla yumruk olacak. Ve daha fazlası.

Luis Ares, ana ligde hiç iki maçlık bir maç oynamadı. (Eric Espada/Getty Images)

Beşincinin zirvesinde, Kyle Tucker bir home run yaparak ABD Takımının liderliğini üç tura düşürdü. Lance Lynn, ABD için ilk dört devreyi atarak, Ares’in homer’ında tek koşusuna izin verdi. DeRosa, bir günlük iznin ardından ara verdi. Ve ilk tercihi, bilardo oyununda ABD Takımının Meksika’ya yenilmesinde dört koşuya izin veren, ancak Kolombiya’ya karşı skorsuz bir vuruşla geri dönen Bard’dı.

READ  Kasırga Virginia Sahili'ni vurarak yüzlerce eve zarar verdi ve olağanüstü hali tetikledi

37 yaşındaki Bart’ın kontrol sorunları geçmişi var. 2012’de, saldırı bölgesine komuta edemediği için “thit” i geliştirdi ve onu 2014’ten 2020’ye kadar ana liglerin dışında tuttu. Rockies ile geri dönüşü, geçen Temmuz ayında iki yıllık, 19 milyon dolarlık bir sözleşme uzatmasına yol açtı. Ancak geçen sezon 152 kalifiye kurtarıcı arasında, yine de 36. en yüksek yürüme oranı.

Bard’ın ilk sorun belirtisi, Cumartesi gecesi Kleyber Torres’e doğru beş adım önde yürümekti. Andres Gimenez saha içi bir single ile takip etti. Bart, koşucuları ilerletmek için çılgın bir adım attı. Plaka görünümü, bahar antrenman oyunlarında talihsiz yaralanmaların da meydana geldiği gerçeğini görmezden gelen WBC eleştirmenleri için en son yem olarak geldi.

Jose Altuve, Bard’ın üçüncü vurucusuydu, bu nedenle DeRosa, o sırada minimum üç vurucuyu geçmeden onu çekemezdi. Ancak Bard’ın turnuvadaki ilk ihraç edilmesi de dahil olmak üzere geçmişine dayanarak, asla atış yapmaması gerektiği makul bir şekilde tartışılabilir. DeRosa’nın Aldu’yu sağ koluna 96 millik platinle vurduktan sonra çıkarması gerektiği kesinlikle tartışılabilir. Bard ikinci bir sayı attı, vahşi bir adım attı ve başka bir yürüyüş yaptı. Sonunda dört tur attı.

Bart ön yürüyüşünü yaptığı anda DeRosa neden başka bir rahatlatıcıyı ısıtmaya başlamadı? Menajer, birinci lig kulüplerinin getirdiği kısıtlamalar uyarınca, bir yardımcının ayağa kalkar kalkmaz atış yapması gerektiğini söyledi. Yine de, sınırlı esnekliğe sahip olsa bile, DeRosa bir eleme oyununun elinden kayıp gitmesine izin vermemeliydi.

Astros Pazar günü Altuve’nin durumu hakkında daha fazla bilgi verecek, ancak başparmağı sarılı olarak parktan ayrıldı ve ilk korkusu parmağının kırılmasıydı. Astros’un ilk temel koçu Lopez, Altuve için “çok endişeli” olduğunu söyledi. Altuve vurduktan sonra Venezuela liderliği ele geçirdi. Ancak Altuve’nin sakatlığı çok rahatsız edici, Lopez, “Bütün sığınak öldü” dedi.

Jose Altuve parktan baş parmağı sarılı olarak ayrıldı (Eric Espada/Getty Images)

Edwin Diaz’ın dizindeki garip sakatlığı Porto Riko’nun Dominik Cumhuriyeti’ni şaşkına çevirmesine neden olduğu gibi, DeRosa’nın Altuve’deki sakatlığı da “parçası olduğum en iyi maçlardan biriydi.” Ancak Amerikalı oyuncular, yaşadıklarına inanamayarak parktan ayrılırken hala uğultu içindeydiler. Toplantıda. gürültü Turner’ın grand slam’i ve Devin Williams ile Ryan Pressley’in golsüz vuruşları zaferi kurtardı.

READ  Los Angeles bölgesini kasırga vurdu

Dört farklı kulüp için sekiz farklı sezon sonrası serisinde yer alan Amerikalı yardımcısı Adam Ottavino, “(The Royals’dan) Brady Singer bana playoffların nasıl olacağını soruyordu,” dedi. “Böyle olup olmadıklarını bile bilmiyorum. İçinde bulunduğum en iyi ortamdı. Kaybetmiş olsak da bir parçası olmak çok eğlenceliydi.”

Ottavino’nun duygularını yansıtan Realmuto, katılmamayı seçenlere ince bir mesaj da gönderdi. Realmudo, “Böyle bir maçta oynamaktansa bahar antrenmanlarında kalacaklarına inanamıyorum.” dedi. “Çizgide çok fazla gurur. Çok fazla eğlence. O oyunun anlamı her iki takım için de açıktı.

Ancak ABD Takımının WBC unvanını başarıyla savunması için iki maç daha kazanması gerekiyor. İlki Pazar gecesi Küba’ya karşı yarı final, Adam Wainwright Ronis Elias’a karşı başlayacak. Salı günkü şampiyonluk maçında Meksika-Japonya yarı finallerinin galibiyle ikinci bir maç oynanacak.

DeRosa, Venezuela’ya karşı altı kurtarıcı kullandı, ancak Kendall Graveman ve Aaron Loup atış yapmadı. Nick Martinez Cumartesi günü takımdan ayrıldı ve Padres’e yeniden katıldı, ancak Singer, Kyle Freeland ve Merrill Kelly, Küba’ya karşı rahatlamalı ve ilk beşte yer alan Miles Mikolas’ın finallere başlamak için geride kalması bekleniyor.

Ne kadar çılgınca olsa da, normal sezon bir hayal kırıklığı gibi görünüyor. WBC’deki rekabet saftır. Miami’nin atmosferi eşsizdir. Lone Depot Park’ta çatı kapalı, yüksek sesli müzik ve kükreyen hayranlar daha da yüksek sesle. Kyle Schwarber, Mart ayında hiç bu kadar elektriğin olduğu bir oyunun parçası olmadığını söyledi. “Beni bir kış maçına gitmek ve bu taraftarların ne kadar gürültücü olduklarını görmek istememe neden oluyor” dedi.

Yorucu. Bu heyecan verici. Ve henüz bitmedi.

(Üstteki fotoğraf: Eric Espada/Getty Images)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir