PHILADELPHIA — Ronald Acuna Jr. bu yılki All-Star oylamasının 2. Turunda yer almayacak çünkü bu yıl Yaz Ortası Klasiğinde Ulusal Lig’in ilk beşlerinden biri olarak seçildi.
Acuna, Perşembe öğleden sonra sona eren oylama sürecinin 1. Aşamasında diğer tüm MLB oyuncularından daha fazla oy aldı. Bu, bir Braves dış saha oyuncusunun diğer tüm NL oyuncularından daha fazla oy aldığı üst üste üçüncü yıl oldu. Oylama sürecinde en çok oyu alan tek Braves oyuncuları olarak Hank Aaron (1970 ve ’71) ve Dale Murphy’ye (’85) katıldı.
Acuna, Amerikan Ligi anket lideri Shohei Ohtani’yi 3.082.600-2.646.307 geride bıraktı. Her biri, kendi liglerinde en çok oy alan oyuncu olarak başlangıç dizilişinde bir yer garanti ediyor.
Bu, 25 yaşındaki Acuna’nın All-Star Maçına başlamak için dördüncü kez seçilmesi. 2019 ve 22’de NL’nin ilk atıcılarından biriydi ve All-Star tatilinden iki gün önce sağ ACL’sini yırttıktan sonra 21 maçını kaçırdı.
Acuna, bu yıl Braves’in tek All-Star temsilcisi olmayacak. Yakalayıcı Sean Murphy, stoper Orlando Arcia, birinci kaleci Matt Olson, ikinci kaleci Ozzie Albies, üçüncü kaleci Austin Riley ve dış saha oyuncusu Michael Harris II, oylama sürecinin 2. Aşamasına yükseldi. Murphy ve Arcia, ilk aşamada kendi konumlarında en çok oy alan kişilerdi.
Pazartesi öğlen ET’den başlayarak, 2. Aşama oylama çevrimiçi olarak yalnızca MLB.com/vote adresinde, 30 kulüp web sitesinin tamamında, MLB Uygulamasında ve MLB Ballpark Uygulamasında ve ayrıca mobil cihazlarda mevcut olacaktır. Taraftarlara, 29 Haziran ET öğle saatlerinde sona eren kısa bir süre boyunca her seviyedeki finalistler arasında oy verme şansı verecek. Kazananlar o gece 19:00 ET’de ESPN’de açıklanacak.
Taraftarlar, bu ikinci aşamada günde bir kez oy kullanabilir ve günlük oylama limitleri her gün gece yarısı ET’de sıfırlanır.
2. Aşama sırasında, oy toplamları sıfırlanır (yani, 1. Aşama oy toplamları taşınmaz) ve her pozisyonun galibi (AL’deki üç dış saha oyuncusu ve NL’deki kalan iki dış saha oyuncusu dahil) başlangıç atıcısı olarak adlandırılır. . 2023 Yaz Ortası Klasiği.